Γραφείο Τύπου

Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. 2022

Αθήνα, 08 Φεβρουαρίου 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. 2022

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για τους «Άριστους» της φαρμακευτικής αγοράς

Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management προσκαλεί και φέτος τις επιχειρήσεις της φαρμακευτικής αγοράς να συμμετάσχουν στον κορυφαίο θεσμό των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. υποβάλλοντας τα πιο καινοτόμα και δημιουργικά προγράμματα και καμπάνιες επικοινωνίας που υλοποίησαν την τελευταία διετία. Η τελετή απονομής των Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ. 2022 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος», αποτελώντας την κορύφωση του 13ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων στον διαγωνισμό είναι η Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00.

Ο θεσμός, ο οποίος μετρά ήδη δύο δεκαετίες ζωής, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις πιο αποτελεσματικές πρακτικές επικοινωνίας φαρμακευτικών σκευασμάτων και προϊόντων Αυτό-φροντίδας, τις βέλτιστες στρατηγικές αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών, καθώς και προγράμματα που αναδεικνύουν το θετικό κοινωνικό αποτύπωμα του φαρμακευτικού κλάδου. Παρά τη δύσκολη συγκυρία της τελευταίας διετίας, τα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. 2022 αναμένεται να επιβεβαιώσουν πως οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις συνεχίζουν να καινοτομούν σε όλα τα επίπεδα, διατηρώντας την προσήλωση τους στην προώθηση της αριστείας και μέσω αυτής, στην αναβάθμιση της φροντίδας υγείας.

Ο θεσμός χαίρει της αναγνώρισης σύσσωμης της φαρμακευτικής αγοράς, συγκεντρώνοντας κάθε φορά, υψηλής ποιότητας υποψηφιότητες και την αθρόα συμμετοχή διακεκριμένων εκπροσώπων της αγοράς. Επιπλέον, η βράβευση ενός έργου στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. αποτελεί για τους νικητές παράγοντα επαγγελματικής καταξίωσης, καθώς αναγνωρίζεται με τον καλύτερο τρόπο το  ταλέντο και η αξία τους και βελτιώνονται οι προοπτικές επαγγελματικής τους ανέλιξης. Ταυτόχρονα, ενισχύεται το κύρος και την εταιρική εικόνα των φαρμακευτικών επιχειρήσεων που εκπροσωπούν.

Δικαίωμα συμμετοχής στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. 2022 έχουν οι φαρμακευτικές εταιρείες οι οποίες υλοποιήσαν προγράμματα και εκστρατείες επικοινωνίας και marketing κατά την περίοδο 1 Ιουλίου 2019 έως 31 Δεκεμβρίου 2021. Σημειώνεται πως κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε μία από τις επτά παρακάτω κατηγορίες (με δυνατότητα πολλαπλής συμμετοχής).

  • Καλύτερη Καμπάνια Νέου Προϊόντος
  • Καλύτερη Καμπάνια Ώριμου Προϊόντος ή Ομάδας Προϊόντων
  • Καλύτερη Καμπάνια Προϊόντων ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.
  • Καλύτερη Καμπάνια Προϊόντων Αυτό-φροντίδας
  • Καλύτερο Πρόγραμμα Ψηφιακής Επικοινωνίας
  • Καλύτερο Πρόγραμμα Υποστήριξης Ασθενών & Ευαισθητοποίησης Κοινού
  • Καλύτερη Δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Όπως πάντα, στην Κριτική Επιτροπή των Αριστείων συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες στον τομέα του φαρμακευτικού management και έμπειρα στελέχη φαρμακευτικών επιχειρήσεων. Ειδικότερα, τη φετινή Κριτική Επιτροπή απαρτίζουν οι:

Γεώργιος Μπάλτας, Πρόεδρος της κριτικής Επιτροπής, Καθηγητής του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών

Αντώνης Κόχειλας, Global CEO, Ogilvy Advertising

Μιχάλης Βικελής, Νευρολόγος

Σεραφείμ Ζήκας, Φαρμακοποιός, Γεν. Γραμματέας ΠΦΣ,  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΙΔΕΕΑΦ

Ντανιέλα Μάλο, Πρόεδρος Ε.Ε.Φα.Μ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Αριστεία  Ε.Ε.Φα.Μ. 2022 και τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε εδώ.

***

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Δελτίου Τύπου, επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου:

PHOCUS

Κατερίνα Λιάτσου, 210 3460684 | 6947416499 | liatsou@phocus.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος της Ε.Ε.Φα.Μ;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης