Blog

Αρχική » Blog » Επιχειρηματικά Νέα » Ερρίκος Ντυνάν: Στα 600 επίλεκτα νοσοκομεία του κόσμου

Blog

Ερρίκος Ντυνάν: Στα 600 επίλεκτα νοσοκομεία του κόσμου

Σημαντική συμβολή στην προσπάθεια της πολιτείας να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις του κορονοϊού στο σύστημα υγείας είχε το Ερρίκος Ντυνάν το οποίο επελέγη από το υπουργείο Υγείας για τις εφημερίες του, ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία. Κατά τη διάρκεια των εφημεριών του Ε.Σ.Υ. αντιμετωπίστηκαν από το Ερρίκος Ντυνάν, περισσότερα από 5.900 περιστατικά και νοσηλεύθηκαν περίπου 1.800 ασθενείς.

Η προσφορά αυτή του Νοσοκομείου αναγνωρίσθηκε από τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη ο οποίος σε εκδήλωση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του νοσοκομείου, τόνισε ότι «το δημόσιο σύστημα Υγείας μαζί με τον ιδιωτικό τομέα συνιστούν ένα ενιαίο εθνικό σύστημα Υγείας. Αυτό φάνηκε καθαρά κατά τη διάρκεια της πανδημίας με την ενίσχυση που είχαμε από τις ιδιωτικές δομές αλλά και τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Είχαμε πολύ θετικά αποτελέσματα που δίνουν την δυνατότητα η συνεργασία αυτή να προχωρήσει. Όλοι έχουν να κερδίσουν από αυτή τη συνεργασία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα έτσι ώστε ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο».

Στην ίδια εκδήλωση που συνέπεσε με τα είκοσι χρόνια του νοσοκομείου ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστος Μεγάλου, υπογράμμισε ότι, πέρα από τα οικονομικά μεγέθη, η συνεισφορά του Ερρίκος Ντυνάν στην κοινωνία αποτελεί βασική παράμετρο και για την Τράπεζα Πειραιώς, τον αποκλειστικό μέτοχο του θεραπευτηρίου. «Είμαστε περήφανοι για αυτό που κατάφερε το Ντυνάν και θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια», ήταν το δικό του μήνυμα προς τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, κ. Θέμος Χαραμής, επισήμανε ότι, εν μέσω πανδημίας, το νοσοκομείο και οι εργαζόμενοί του απέδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν και το πιο δύσκολο στοίχημα, συμμετέχοντας στις εφημερίες του ΕΣΥ.

Σύμφωνα με την  Ετήσια Οικονομική Έκθεση 2020 της Ημιθέα της εταιρείας που ελέγχει το Νοσοκομείο, το Ερρίκος Ντυυνάν, ανταποκρινόμενo στις ανάγκες της Πολιτείας, προσέφερε στην πολιτεία για τη διαχείριση του COVID-19,  20 κλίνες ΜΕΘ, καθώς και 50 κλίνες νοσηλείας για non-covid περιστατικά. Και τα δύο τμήματα είναι απομονωμένα και μπορούν να νοσηλεύσουν με απόλυτη ασφάλεια ύποπτα ή/και επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19. Με αυτή την κίνησή του το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center συμμετέχει στη μεγάλη εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στα 600 επίλεκτα νοσοκομεία του πλανήτη

Στην ίδια έκθεση αναφέρεται ότι προτεραιότητα της Εταιρείας αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας με έμφαση στην ασφάλεια του ασθενή και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων με την υιοθέτηση των καλύτερων διεθνώς πρακτικών για τον σκοπό αυτό, καθώς και ο σεβασμός του περιβάλλοντος προς όφελος του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Ιδιαίτερα τονίζεται το γεγονός ότι μετά από συστηματική προετοιμασία που ξεπέρασε τα δύο χρόνια, το «Ερρίκος Ντυνάν» κατάφερε να ανήκει στην επίλεκτη ομάδα που περιλαμβάνει μόνο 600 νοσοκομεία στον κόσμο, τα οποία έχουν λάβει τη Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης (Gold Seal of Approval) για Διαπίστευση Νοσοκομείων από τον οργανισμό Joint Commission International. Πρόκειται για την ισχυρότερη και εγκυρότερη διαπίστευση ποιότητας παγκοσμίως. Η Χρυσή Σφραγίδα Έγκρισης δηλώνει τη συμμόρφωση του Ερρίκος Ντυνάν προς αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο. Αποτελεί σύμβολο ποιότητας που αντανακλά τη δέσμευση του οργανισμού στην παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής φροντίδας προς τους ασθενείς.

Πηγή: nextdeal.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

KΛΕΙΣΙΜΟ
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης

ΣΥΝΔΕΣΗ

KΛΕΙΣΙΜΟ

Scroll To Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.