Blog

Αρχική » Blog » Επιχειρηματικά Νέα » Σημαντική διάκριση για την BAUSCH Health Hellas στην έρευνα “Best Workplaces 2020”

Blog

Σημαντική διάκριση για την BAUSCH Health Hellas στην έρευνα “Best Workplaces 2020”

Σημαντική διάκριση για την BAUSCH Health Hellas στην έρευνα “Best Workplaces 2020”

Ως μία από τις κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αναδείχθηκε η φαρμακευτική εταιρεία BAUSCH Health Ελλάδας, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων, στην έρευνα Best Workplaces 2020.

Η διάκριση έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά, αναβαθμισμένη κατά 2 θέσεις από πέρσι, καθώς το 2019 η εταιρεία κατατάχθηκε 4η, στον ίδιο θεσμό.

Η έρευνα διοργανώνεται από το Great Place to Work® Hellas, και η αξιολόγηση των εταιρειών γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα εφαρμοσμένης έρευνας του ALBA Graduate Business School. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν συνολικά 53 εταιρείες διαφόρων μεγεθών, οι οποίες απασχολούν πάνω από 29.600 άτομα.

Η κατάταξη των εταιρειών προέκυψε μέσω δύο αξόνων αξιολόγησης που περιλαμβάνουν εμπιστευτικές απαντήσεις των εργαζομένων και καταγραφή των πολιτικών διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού, που αναλύονται σε εξειδικευμένα ερωτηματολόγια. Οι απαντήσεις των εργαζομένων έχουν την πιο μεγάλη βαρύτητα. Η διαδικασία αξιολογεί παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος, όπως η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασμός προς τους εργαζόμενους, το αίσθημα δικαιοσύνης, η υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι αλλά και η συντροφικότητα που αναπτύσσεται μεταξύ τους.

Με τη νέα αυτή διάκριση, η BAUSCH Health Ελλάδας απολαμβάνει μια επιπλέον εταιρική κορύφωση, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τους εργαζόμενους, όπως και τη βεβαιότητα ότι το μέλλον θα οικοδομηθεί σε ακόμη πιο σταθερές βάσεις ουσιαστικών ανθρώπινων σχέσεων.

«Το 2019 ήταν για τη BAUSCH Health Ελλάδας μια χρονιά-ορόσημο, αφού κατακτήσαμε την 4η θέση στην έρευνα Best Workplaces 2019. Η παρουσία μας, όμως, για 2η συνεχόμενη χρονιά, στον κατάλογο των βραβευμένων εταιρειών, στη 2η θέση του θεσμού επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας στην ανθρωποκεντρική εξέλιξη, ειδικά σε ένα τόσο απαιτητικό περιβάλλον, στο οποίο έχουμε ανάγκη να αισθανόμαστε την εταιρεία ως μια δεύτερη οικογένεια. Ακολουθούμε πιστά το όραμά μας και βελτιώνουμε διαρκώς το εργασιακό μας οικοσύστημα, με στόχο την Αριστεία. Ό,τι έχει σημασία για έναν εργαζόμενο δεν είναι μόνο η υλική ανταμοιβή, αλλά και ουσιώδεις αρχές, όπως η υπερηφάνεια, η αξιοπιστία, η επιμόρφωση, ο σεβασμός, η αλληλεγγύη, η ανοχή στη διαφορετικότητα, η δικαιοσύνη, η υπευθυνότητα, το βιωματικό μοίρασμα αξιών που μας ενώνουν, σε μια όχι τετριμμένη, αλλά σπουδαία εργασιακή καθημερινότητα. Στη BAUSCH Health, οι άνθρωποί μας είναι το κίνητρό μας! Σε αυτούς αφιερώνουμε τη χαρά που αισθανόμαστε σήμερα. Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, την οικοδόμηση δεσμών εμπιστοσύνης, υλοποιώντας δράσεις προς έναν ολοένα πιο δυνατό εταιρικό πολιτισμό με απεριόριστες δυνατότητες, του οποίου έμπνευση και σημείο αναφοράς θα είναι πάντα ο Άνθρωπος», δήλωσε ο κ.

Πηγή: healthupdate.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος της Ε.Ε.Φα.Μ;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης