Blog

Αρχική » Blog » Επιχειρηματικά Νέα » Η Roche Hellas συμμετείχε στη διεθνή πρωτοβουλία «Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά»

Blog

Η Roche Hellas συμμετείχε στη διεθνή πρωτοβουλία «Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά»

Οι εργαζόμενοι της Roche γιορτάζουν τη ζωή, προσφέροντας στα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Τη διεθνή πρωτοβουλία «Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά», προσφέροντας εθελοντικά για τα παιδιά, ηλικίας 2 έως 19 ετών , που φιλοξενούνται στο Σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», στο Μαρούσι, αγκάλιασαν για μια ακόμη χρονιά οι εργαζόμενοι της Roche Hellas και της Roche . Diagnostics Hellas .

Η φετινή «διαδρομή προσφοράς» , στην οποία συμμετείχαν συνολικά 90 εργαζόμενοι , ξεκίνησε στα γραφεία της εταιρείας όπου πραγματοποιήθηκε ένα εσωτερικό bazaar, στο πλαίσιο του οποίου αγαπημένα είδη (βιβλία, παιχνίδια, διακοσμητικά, αξεσουάρ κ.ά.) που χάρησαν εργαζόμενοι της Roche, βρήκαν ένα δεύτερο «σπίτι» στα χέρια άλλων συναδέλφων τους, ενώ το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις αγορές δόθηκε ως δωρεά για τις ανάγκες λειτουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» , στο Μαρούσι.

Συνεχίστηκε με τη δωρεά πακέτων με σχολικά είδη , που θα συντροφεύσουν αυτή τη χρονιά τους μικρούς μαθητές του «Χαμόγελου», τα οποία οι ίδιοι οι εργαζόμενοι διακόσμησαν με ευχές και ζωγραφιές, δημιουργώντας ένα προσωποποιημένο δώρο για κάθε παιδί.

Επιπλέον, η εταιρεία δώρισε και είδη επίπλωσης στους μικρούς μαθητές, με στόχο να ανανεωθούν οι χώροι μελέτης στο Σπίτι και να γίνει πιο ευχάριστη η καθημερινότητα των παιδιών.

Παράλληλα, πολλοί εργαζόμενοι επέλεξαν να προσφέρουν χρήματα είτε στο ειδικό κουτί που είχε τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια του παζαριού, είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης απευθείας στον οργανισμό.

Ο Ezat Azem, Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Hellas , δήλωσε σχετικά ότι «Η Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά αποτελεί τα τελευταία 19 χρόνια αναφοράς για την πολιτισμική Εταιρική Υπευθυνότητα της Roche Hellas.

Μέσω της συμμετοχής μας στην πρωτοβουλία αυτή, έχουμε δημιουργήσει μια «παράδοση» εθελοντικής κινητοποίησης, που με υπερηφάνεια βλέπουμε κάθε χρόνο, όχι μόνο να παραμένει ενεργή στις καρδιές των συναδέλφων, αλλά να διευρύνεται με νέες πρωτότυπες δράσεις, πάντα με στόχο να βελτιώσουμε τις ζωές των παιδιά που έχουν ανάγκη».

Από την πλευρά του, ο Siete Braak, Διευθύνων Σύμβουλος της Roche Diagnostics Hellas , σημείωσε ότι «Η βιώσιμη συμπεριφορά είναι ριζωμένη στον τρόπο με τον οποίο καθημερινά δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά. Μέσω του ετήσιου φιλανθρωπικού θεσμού, η «οικογένεια» της Roche άνοιξε για άλλη μια φορά την αγκαλιά της για τα παιδιά του «Χαμόγελου», πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο το σκοπό της, να βελτιώσει τις ζωές των ανθρώπων.

Γιορτάσαμε μαζί τους τη ζωή, την κινητήριο δύναμη για οτιδήποτε κάνουμε τα 125 χρόνια λειτουργίας μας, είτε αναπτύσσουμε προϊόντα και διαγνωστικές λύσεις προς όφελος των ασθενών, είτε δημιουργώντας στιγμές και ευτυχίες για τα ευάλωτα παιδιά» .

Όπως κάθε χρόνο, το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε συνολικά από τις απευθείας δωρεές των εργαζομένων θα διπλασιαστεί από τη Roche και θα διατεθεί για τους σκοπούς του Employee Action and Charity Trust (Re&Act) , της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της εταιρείας που υποστηρίζει την προσχολική εκπαίδευση, την ανάπτυξη ικανοτήτων και την ανάπτυξη των νέων σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία «Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά» (Children’s Walk) δημιουργείται από το 2003 σε βάση και μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 274.000 εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο έχουν περπατήσει, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 21 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα.

Πηγή: news4health.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

KΛΕΙΣΙΜΟ
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης

ΣΥΝΔΕΣΗ

KΛΕΙΣΙΜΟ

Scroll To Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.