Blog

Αρχική » Blog » Κοινωνική Υπευθυνότητα » Η GE Healthcare χορηγός του: «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους»

Blog

Η GE Healthcare χορηγός του: «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους»

Η GE Healthcare χορηγός του: «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους»

Η GE Healthcare χορηγός στην τριήμερη εκστρατεία καρδιολογικής πρόληψης του ανθρωπιστικού φορέα «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους»

Ως ευγενικός χορηγός συμμετέχει η GE Healthcare, κορυφαίος πάροχος ιατρικών λύσεων και υπηρεσιών, στην τριήμερη εκστρατεία πρόληψης των καρδιαγγειακών παθήσεων που διοργανώνει ο ανθρωπιστικός, μη κερδοσκοπικός φορέας «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους». H GE Healthcare παραχώρησε ένα φορητό υπερηχοκαρδιογράφο Vivid iq, στηρίζοντας έμπρακτα την πρωτοβουλία του φορέα.

Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα, 31 Αυγούστου έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στη Σχοινούσα των Κυκλάδων και θα προσφέρει τη διενέργεια δωρεάν υπερηχογραφικών καρδιολογικών εξετάσεων σε νεογνά, παιδιά και ενήλικες. Κατά τη διάρκειά της υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί ένας σημαντικός αριθμός υπερήχων, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στους μόνιμους κατοίκους του νησιού. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις δωρεάν εξετάσεις υπέρηχων καρδιάς (triplex) από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ., στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο της Σχοινούσας με τη βοήθεια Κινητής Ιατρικής Μονάδας, που θα στηθεί στο νησί με πρωτοβουλία του «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους».

Το Vivid iq είναι το υπερσύγχρονο φορητό σύστημα υπερηχοτομογραφίας τύπου “laptop”  της GE Healthcare, εξειδικευμένο για καρδιολογικές εξετάσεις ενηλίκων, παίδωνκαι νεογνών για την εκτίμηση συγγενών καρδιοπαθειών, στεφανιαίας νόσου και καρδιακής ανεπάρκειας, προσφέροντας ένα συνδυασμό φορητότητας και ισχύος.

Ο Κώστας Πικασέτος, CVUS Modality Leader, στη GEHealthcare, δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ανθρωπιστική πρωτοβουλία του «Coeurs pourTous Hellas – Καρδιές για Όλους», αξιοποιώντας τις καινοτόμες ιατρικές τεχνολογίες της GE Healthcare. Έχοντας ως στόχο να διαμορφώσουμε μια νέα εποχή στη φροντίδα των ασθενών, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να συμβάλλουμε στην υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Δεσμευόμαστε ότι στο μέλλον θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε παρόμοιες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης».

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, η Επιστημονική Επιτροπή του «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους», καθώς και οι ιατροί συνεργάτες που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση, ανέφεραν χαρακτηριστικά:«Ευχαριστούμε θερμά τη GE Healthcare για την ευγενική της χορηγία και τη διάθεση του Vivid iq για την υλοποίηση της εκστρατείας μας στο νησί της Σχοινούσας. Μέσα από αυτή την προσφορά διευκολύνεται σημαντικά το έργο μας και ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα σε ανθρώπους που ζουν σε απομονωμένα νησιά της χώρας μας, όπως η Σχοινούσα, στην οποία δεν έχουν πρόσβαση σε διευρυμένη ιατρική φροντίδα να κάνουν αυτές τις πολύτιμες και σημαντικές προληπτικές εξετάσεις δωρεάν».

O ανθρωπιστικός φορέας Coeurs pour Tous Hellas με κεντρικό μήνυμα «Καρδιές για Όλους» συστάθηκε το 2015 για τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια, ως έμπρακτη δέσμευση και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και τους μικρούς ασθενείς των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Μέσα σε αυτά τα τρία περίπου χρόνια παρουσίας του φορέα στη χώρα μας, έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερα από 130 παιδιά.

Πηγή: allabouthealth.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος της Ε.Ε.Φα.Μ;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης