Blog

Αρχική » Blog » Επιχειρηματικά Νέα » Η Amgen στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Blog

Η Amgen στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Η Amgen στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Διάκριση πέτυχε η Amgen για τρίτη χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Great Place to Work® Institute Hellas.

Συγκεκριμένα, κατατάχθηκε στην 6η θέση των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι η Amgen δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2007, με στόχο την ενίσχυση του ισχυρού δικτύου της εταιρείας, προσφέροντας πρόσβαση στους Έλληνες ασθενείς σε καινοτόμες θεραπείες.

Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση της εταιρείας καταδεικνύεται ότι «οι πρωτοπόρες ιδέες μπορούν να προέλθουν μόνον από έναν χώρο εργασίας που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την ομαδικότητα, τη συνέπεια, την επικοινωνία, την εμπιστοσύνη, το πάθος, την αφοσίωση εφαρμόζοντας τις πρακτικές εκείνες που εξασφαλίζουν για τους ανθρώπους της ένα ποιοτικό και ασφαλές περιβάλλον εργασίας».

Στην διάκριση ως Great Place to Work 2020 που συμπίπτει με µε την επέτειο λειτουργίας των 40 χρόνων της εταιρείας παγκοσμίως αναφέρθηκε η Human Resources Lead της Amgen Ελλάδας, Εύη Μωραΐτη. 

Με μια αναδρομή στον χρόνο και στην πορεία της Amgen, από μια μικρή ομάδα σε ένα γραφείο στην Καλιφόρνια έως σήμερα που αποτελεί μια από τις ηγέτιδες εταιρείες βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, η κ. Μωραΐτη τόνισε τη παρουσία της εταιρείας σε 100 και πλέον χώρες, «με φάρμακα που αλλάζουν τις ζωές ανθρώπων».

«Όλα αυτά ξεκινούν από τους ανθρώπους μας, για ακόμη µία χρονιά συνεχίστηκαν οι επιτυχημένες δράσεις και πρακτικές που βελτιώνουν την καθημερινότητα των εργαζομένων, ενώ, ταυτόχρονα, εμπλουτίστηκαν µε νέες πρωτοβουλίες που στόχο έχουν να εξελίξουν περαιτέρω  τη διατμηματική συνεργασία, την καινοτομία και τον ανοικτό διάλογο, που είχε αποτέλεσμα η εταιρεία μας να μπορεί να προσαρμοστεί ταχύτητα στις νέες συνθήκες της απομακρυσμένης εργασίας λόγω του κορωνοϊού παρέχοντας αδιάλειπτα τις ίδιες ποιοτικές υπηρεσίες μας σε όλους τους ασθενείς εύκολα και άμεσα», υπογράμμισε σε σχέση με τη διάκριση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Human Resources Lead της Amgen Ελλάδας.

Σύμφωνα με την κουλτούρα της εταιρείας κάθε θέση εργασίας στην Amgen είναι σημαντική, όπως και κάθε εργαζόμενός της, προσφέροντας στους αφοσιωμένους ανθρώπους  της  ένα περιβάλλον που προάγει την ενσωμάτωση στην ομάδα, τη διαφορετικότητα, το σεβασμό και την ατομική ευθύνη, ενώ δίνει ιδιαίτερη αξία στην ύπαρξη διαφορετικών απόψεων.

Στο πνεύμα αυτό προσφέρεται η ευκαιρία στον κάθε εργαζόμενο να αποκτά ευρύτερη εικόνα για άλλες λειτουργίες εντός της Amgen, μέσα από τη διατμηματική και ομαδική συνεργασία, βοηθώντας τους ανθρώπους να αναπτύσσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους καθώς και να προτείνουν πρακτικές βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος.

 «Ο σκοπός µας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης µε τους ανθρώπους µας σε ένα περιβάλλον που ο κάθε ένας μπορεί να απολαμβάνει πραγματικά αυτό που κάνει, πιστοί πάντα στις αξίες που διέπουν την εταιρική μας κουλτούρα»επεσήμανε η Human Resources Lead της Amgen Ελλάδας, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στους εργαζόμενους και διατυπώνοντας την δέσμευση να συνεχιστεί η προσπάθεια.

Πηγή: virus.com.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος της Ε.Ε.Φα.Μ;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης