Blog

Γεωργιάδης: Μέσα στο 2025 βαρέα και ανθυγιεινά και αυξήσεις στους μισθούς των νοσηλευτών

Ο κ. Γεωργιάδης αφού τους συνεχάρη για τους αγώνες που δίνουν μέσα στα νοσοκομεία προκειμένου να κρατήσουν ψηλά την προσκείμενη στη Νέα Δημοκρατία συνδικαλιστική παράταξη, ανακοίνωσε ότι «μέσα στο 2025 θα γίνει η ένταξη των υγειονομικών στο καθεστώς των βαρέων και ανθυγιεινών» το οποίο αποτελεί πάγιο αίτημα όλων των συνδικαλιστικών ενώσεων και οργανώσεων.

Ανακοίνωσε επίσης ότι μέσα στον χρόνο θα υλοποιηθεί η αύξηση των μισθών σε νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό. «Έτσι όπως δώσαμε πέρσι την μάχη για να αυξηθούν οι μισθοί των γιατρών και την κερδίσαμε, έτσι δίνουμε και φέτος την μάχη για να αυξηθούν οι μισθοί των νοσηλευτών και θα είναι νικηφόρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν από την κυβέρνηση στο πλαίσιο της ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιούνται σε 140 δομές Υγείας για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των υποδομών τους λέγοντας ότι πάνω στο ΕΣΥ στηρίζονται 11 εκατομμύρια Έλληνες. Χαρακτήρισε επίσης δικαιολογημένα τα αιτήματα που προτάσουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και εξήρε την στάση των στελεχών της ΔΑΚΕ στα νοσοκομεία που κρατούν ψηλά τη ΔΑΚΕ ενώ καλούνται να αντιμετωπίσουν τόσους αριστερούς που είναι έτοιμοι για φασαρία… με την πρώτη ευκαιρία. «Και μόνο αυτό εμένα προσωπικά μου προκαλεί θαυμασμό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε την ομιλία Γεωργιάδη ΕΔΩ:   https://www.instagram.com/stories/adonis_georgiadis/3637619483972400171?igsh=aHUyeTA3amk0ajU3

Πηγή: dailypharmanews.gr
Facebook
LinkedIn
X