Blog

Αρχική » Blog » Επιχειρηματικά Νέα » Επέκταση συνεργασίας WinMedica – Accord Healthcare

Blog

Επέκταση συνεργασίας WinMedica – Accord Healthcare

Επέκταση συνεργασίας WinMedica – Accord Healthcare

Επέκταση της συνεργασίας των δύο εταιρειών για πέντε χρόνια

Ενίσχυση χαρτοφυλακίου με Νέα Προϊόντα

Η WinMedica ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Accord Healthcare για τα επόμενα πέντε (5) χρόνια. Παράλληλα οι δύο εταιρείες συμφώνησαν στην διεύρυνση της συνεργασίας τους με νέα προϊόντα τα οποία θα αντιπροσωπεύει η WinMedica στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας την παρουσία και το χαρτοφυλάκιο της.

Είναι σημαντικό ότι η WinMedica – στο πλαίσιο της συμφωνίας – θα συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη των νέων προϊόντων,επενδύοντας κεφάλαια και τεχνογνωσία, και αναδεικνύεταιέτσι σε Στρατηγικό Εταίρο της Accord Healthcare, μια εταιρείας με παγκόσμια εμβέλεια, σε μια περίοδο που οι προκλήσεις στο χώρο της Νοσοκομειακής Περίθαλψης αυξάνονται.

Η συμφωνία περιλαμβάνει Πρωτότυπα, Γενόσημα και Βιοτεχνολογικά προϊόντα, τα οποία απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες για φαρμακευτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε επάρκεια ποσοτήτων και με δυνατότητα να συμβάλλουν στην απαραίτητη εξοικονόμηση πόρων για το Σύστημα Υγείας. Φυσικά, όλα τα προϊόντα του χαρτοφυλακίου, ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις Ασφαλείας για τον Ασθενή και τον Επιστήμονα Υγείας που τα χορηγεί.

Η συμφωνία θα διευρύνει το πεδίο δραστηριοποίησης της WinMedica, πέρα από την καθιερωμένη παρουσία της στην Ογκολογία, την Αιματολογία και την Ηπατολογία – που διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα σκευάσματα – και στην Εντατική Θεραπεία, αλλά και σε Χρόνιες παθήσεις με προϊόντα αιχμής.

Ο κ. Μάριος Κοσμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WinMedica, ανέφερε ότι: «Η διεύρυνση της συνεργασίας μας με την Accord Healthcare βασίζεται τόσο στα εξαιρετικά αποτελέσματα και στην εμπιστοσύνη που αναπτύχθηκε μέχρι σήμερα, όσο και στην προοπτική της περαιτέρω ανάπτυξης και το κοινό όραμα για την αριστεία. Από την πλευρά μας επενδύουμε και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε στρατηγικές συμφωνίες, παρέχοντας άμεσες και προσιτές θεραπευτικές επιλογές. Η WinMedica με την διεύρυνση της δραστηριότητάς της, σε πεδία όπως  η Εντατική Θεραπεία και οι Χρόνιες Παθήσεις  και τείνει ακόμα περισσότερο προς το όραμα της, για συνεχή βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των Ασθενών».

Η WinMedica είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και της Νοσοκομειακής Περίθαλψης, με σύγχρονη στρατηγική που υπηρετεί τη βελτίωση της Υγείας, την πρόσβαση του Ασθενή στις θεραπείες και την εξοικονόμηση πόρων. Οι τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν πρωτότυπα φάρμακα, υψηλής προστιθέμενης αξίας γενόσημα και διαφοροποιημένα φάρμακα, βιοτεχνολογικά φάρμακα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών είναι ο βασικός οδικός άξονας της WinMedica. Με γνώμονα τη φροντίδα για τον Άνθρωπο παράγει,  προωθεί και διανέμει  ασφαλή, ποιοτικά φάρμακα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Ασθενών, επενδύοντας σταθερά  στην έρευνα και πλαισιώνοντας διακεκριμένους επιστήμονες της χώρας μας.

H Accord Healthcare είναι μια εγκατεστημένη στο χώρο των Γενοσήμων και Βιοτεχνολογικών προϊόντων Φαρμακευτική Εταιρεία, η οποία δραστηριοποείται στην ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διανομή φαρμακευτικών προϊόντων σε πάνω από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και στις Η.Π.Α. και τον Καναδά. Ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα στην Ευρώπη το 2008, αρχικά με κεντρική έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και πρόσφατα στην Ισπανία, ενώ διαθέτει πάνω από 9.300 άδειες κυκλοφορίας σε όλη την Ευρώπη.  Προσφέρει φάρμακα ζωτικής σημασίας σε προσιτές τιμές, για τα Συστήματα Υγείας και τους Ασθενείς. Η προσέγγισή της είναι ευέλικτη και καινοτόμος, ώστε πάντα να βελτιώνει τα προϊόντα της και την πρόσβαση των Ασθενών σε αυτά.

Πηγή: allabouthealth.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος της Ε.Ε.Φα.Μ;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης