Blog

Αρχική » Blog » Ημερίδες / Συνέδρια / Σεμινάρια » ΕΕΦαΜ: Τα απολογιστικά στοιχεία του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management

Blog

ΕΕΦαΜ: Τα απολογιστικά στοιχεία του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, παρουσιάζοντας απολογιστικά στοιχεία που τεκμηριώνουν την εξαιρετική επιτυχία της φετινής διοργάνωσης και την ισχυρή απήχησή της στο συνεδριακό κοινό.

Η Πρόεδρος της Ε.Ε.Φα.Μ., Ντανιέλα Μάλο, οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής, Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη και Παναγιώτης Γιαννουλέας, καθώς και οι επικεφαλής των επί μέρους ομάδων της Οργανωτικής Επιτροπής, Παύλος ΝικολάουΠαναγιώτης ΜπατζιόλαςΠαναγιώτης Κοσμαράς και Ιωάννης Ανδρουτσόπουλος, παρουσίασαν το έργο κάθε ομάδας στο πλαίσιο της πολύμηνης προετοιμασίας και υλοποίησης του 14ου Συνεδρίου. Ειδική μνεία έγινε στην παρουσίαση στατιστικών στοιχείων τα οποία, σε αρκετές περιπτώσεις, αποτελούν ιστορικά ρεκόρ για τον θεσμό.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος ο αριθμός των εγγεγραμμένων συνέδρων άγγιξε τους 1.550, ο αριθμός των υποψηφιοτήτων στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. ανήλθε στις 37, ενώ οι χορηγοί εταιρείες ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Επιπλέον, υπήρξε αξιοσημείωτη συμμετοχή των συνέδρων στις συζητήσεις που πραγματοποιούνται στα panels, ενώ η αλληλεπίδραση των στελεχών του κλάδου στα social media, όσον αφορά σε δημοσιεύσεις σχετικά με το Συνέδριο, ήταν επίσης εξαιρετικά υψηλή.

EEFAM MESA

Από αριστερά διακρίνονται οι: Παύλος Νικολάου, Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ., Στέλλα Κωνσταντοπούλου, Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ., Product Manager, Servier, Χάρης Μηλάτος Φακούντος, Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ., Brand Manager, AbbVie, Ντανιέλα Μάλο, Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ., Head of BU Consumer Healthcare, Vian, Παναγιώτης Κοσμαράς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ., District Sales Manager, Amgen, Κωνσταντίνος Δικαίος, Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ., Product Portfolio Manager, Lavipharm, Μάνος Χριστοδουλάκης, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ., Business Development Associate, DataMed, Ιωάννης Ανδρουτσόπουλος, Ταμίας Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ., Omnichannel Manager, GSK, Κωνσταντίνος Τσαπόγας, Αναπληρωματικό Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Φα.Μ., Commercial Team Leader, Novartis

Με τίτλο «Pharmadise – Leading healthcare intelligence», το 14ο Συνέδριο πραγματεύτηκε σημαντικά και άκρως επίκαιρα θέματα, όπως οι παγκόσμιες δυναμικές στη φαρμακευτική αγορά, η νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για το φάρμακο, η αξιοποίηση της καινοτομίας από τους εταίρους της υγείας και ο μετασχηματιστικός ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης στην υγειονομική περίθαλψη. Αποδεικνύοντας την προσήλωση της Ε.Ε.Φα.Μ. στην παροχή υψηλού επιπέδου επιστημονικής γνώσης στους επαγγελματίες του κλάδου, η αξιολόγηση της θεματολογίας από το συνεδριακό κοινό ήταν εξαιρετικά θετική, με τη βαθμολογία να αγγίζει σχεδόν το 9/10!

Επισημαίνεται επίσης ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η συνέχιση του εκπαιδευτικού προγράμματος Executive Program in Pharmaceutical Management – Ε.Ε.Φα.Μ. για 2η χρονιά (ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025). Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ε.Ε.Φα.Μ.

Πηγή: news4health.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος της Ε.Ε.Φα.Μ;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης