Blog

Αρχική » Blog » Επιχειρηματικά Νέα » Διάκριση για τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Blog

Διάκριση για τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Διάκριση για τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Σημαντική διάκριση πέτυχε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανάμεσα σε 31.000 επιχειρήσεις για τέταρτη φορά, κατακτώντας τον τίτλο «True Leader» στον ομώνυμο θεσμό της Icap, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Η διάκριση αφορά την αξιολόγηση ως προς την πορεία και την απόδοσή τους, βάσει μετρήσιμων και αντικειμενικών κριτηρίων (κερδοφορία, αύξηση προσωπικού, κορυφαία θέση στον κλάδο, υψηλή διαβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας).

Συγκεκριμένα, ο όμιλος αύξησε το δυναμικό του, διατήρησε την κερδοφορία του και παρέμεινε στην κορυφή του κλάδου παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.  Σχετικά με το 2019, o καθαρός κύκλος εργασιών του Ομίλου εκτιμάται ότι είναι μεγαλύτερος από 133 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 6,8% σε σύγκριση με το 2018.

«Η τέταρτη διάκριση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ως True Leader, βρίσκει το επενδυτικό και αναπτυξιακό μας πλάνο σε πλήρη εξέλιξη. To 2019 υλοποιήσαμε σημαντικές επενδύσεις σε νέες μονάδες και αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, κάναμε σημαντικά βήματα προς την περεταίρω ανάπτυξη στην Κύπρο και τοποθετήσαμε τις οργανωτικές βάσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου. Το κατορθώσαμε με αδιάλειπτη προσπάθεια και με προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας. Αυτό το όραμα μας καθοδηγεί εδώ και 4 δεκαετίες, αυτό θα μας οδηγήσει στο μέλλον. Διαχρονική μας δέσμευση είναι η παροχή καινοτόµων, ποιοτικών και εύκολα προσβάσιµων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες» δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γεώργιος Ευ. Σπανός.

Θετική πορεία εξακολουθεί και το 2020, εν μέσω πανδημίας. Επιδίωξη του Ομίλου είναι να παραμείνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην Ιατρική και Διαγνωστική επιστήμη, στην ιατρική τεχνολογία.

Για την ιστορία, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση και δραστηριοποιείται στον κλάδο των Υπηρεσιών Υγείας από το 1981. Πλέον ο όμιλος διαθέτει  55 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, που εξυπηρετούν περισσότερα από 3 εκατομμύρια πολίτες ετησίως, διαγράφοντας επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακόμη, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει τρεις Γενικές Κλινικές σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και επτά Οδοντιατρικές Μονάδες.

Περισσότεροι  από 3.000 εργαζόμενοι απασχολούνται στις δομές του ομίλου,  από τους οποίους οι 700 είναι ειδικευμένοι ιατροί µε άριστη επιστημονική κατάρτιση.

Σημειώνεται ότι η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είναι ο πρώτος ιδιωτικός φορέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που αναγνώρισε την αναγκαιότητα της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης της ποιότητας και εφαρμόζει πρότυπα ISO σε όλο το φάσμα των εξετάσεων και δραστηριοτήτων.

Πηγή: virus.com.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος της Ε.Ε.Φα.Μ;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης