Blog

Αρχική » Blog » Συνεντεύξεις / Αρθρογραφία » AbbVie: Απαντάµε στις προκλήσεις µε πράξεις και ενσυναίσθηση

Blog

AbbVie: Απαντάµε στις προκλήσεις µε πράξεις και ενσυναίσθηση

Η κουλτούρα και η δραστηριότητα της AbbVie είναι άρρηκτα συνδεδεµένες µε την προαγωγή της επιστήµης, τη δηµιουργία καινοτοµίας, τον σεβασµό στη µοναδικότητα κάθε ανθρώπου και το ηθικό επιχειρείν. Αυτά συνθέτουν τον πυρήνα της ύπαρξής µας, ώστε, εντέλει, να ενσαρκώσουµε το όραµά µας, τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων µέσω καινοτόµων θεραπευτικών λύσεων και την ευηµερία της κοινωνίας µέσω ουσιαστικών κοινωνικών πρωτοβουλιών.

Μέρος των µεταβολών που επιτάσσει η εποχή µας είναι να προχωρήσουµε γρήγορα σε αλλαγές που αφορούν στην αποτελεσµατική διαχείριση της κλιµατικής κρίσης, στην επίτευξη ισότητας µε σεβασµό κάθε ανθρώπου, αναφορικά µε τη φυλή, το φύλο, την ταυτότητα φύλου, την εθνικότητα, την ηλικία, τον σεξουαλικό προσανατολισµό, τη νευροδιαφορετικότητα, καθώς και στην ισότιµη πρόσβαση όλων των ανθρώπων στην εργασία και σε ασφαλείς και αποτελεσµατικές θεραπείες, δηµιουργώντας, έτσι, µια ευρεία κοινωνική ισορροπία και ευηµερία.

Επενδύουµε στη δηµιουργία συνθηκών αλληλοσεβασµού και εµπιστοσύνης, και απορρίπτουµε στερεότυπα και προκαταλήψεις, δίνοντας έµφαση στην ελευθερία έκφρασης και την ανάδειξη των ταλέντων και των απεριόριστων δυνατοτήτων που έχουν οι συνεργάτες µας. Μία από τις κύριες προτεραιότητές µας είναι η έµφυλη ισότητα. Η παρουσία γυναικών σε θέσεις ευθύνης είναι για εµάς πόλος ενδυνάµωσης. Η διασφάλιση της ισότητας, της αξιοκρατίας και η πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες για γυναίκες και άνδρες είναι απαραίτητη συνθήκη ώστε να εξελίσσεται κάθε άνθρωπος ατοµικά, ενώ παράλληλα εξελίσσονται η οµάδα και η εταιρεία.

Πρωτοπορούµε στην ισότιµη συµπερίληψη όλων των ανθρώπων. H ποικιλοµορφία σκέψης και ιδεών «ξεκλειδώνει» τη µακρόχρονη βιωσιµότητα και «πυροδοτεί» την εξεύρεση ασφαλών καινοτόµων θεραπευτικών λύσεων για την αντιµετώπιση σοβαρών ασθενειών.

Αυτή η επένδυση σε ανθρώπους διαφορετικών οµάδων δίνει νόηµα στο επιχειρείν και στην ανθρώπινη ύπαρξή µας. Η κατάκτηση της διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις δεν είναι ένας ενοχικός συµβιβασµός, αλλά είναι το «ηθικό επιχειρείν», το επιχειρείν µε ανθρώπινο πρόσωπο και ψυχή, που αποτελεί ουσιαστική παρέµβαση στην κοινωνία. Όταν οι άνθρωποι σε µια επιχείρηση εκφράζονται ελεύθερα, έχουν φωνή και διεκδικούν σύµφωνα µε τις επιθυµίες, τις δεξιότητες και τις ιδιαιτερότητές τους, τότε µπορούν να κάνουν πραγµατικά την αλλαγή και να επηρεάσουν έναν οργανισµό και µια ολόκληρη κοινωνία.

Είναι ευθύνη όλων µας να ενστερνιστούµε και να υπερασπιζόµαστε αρετές και αξίες όπως είναι το ήθος, η επιµονή, η ενότητα, η προσαρµοστικότητα, η αξιοπιστία, η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η συµπερίληψη και η ενσυναίσθηση. Αυτές οι αρετές δείχνουν τον δρόµο για να προχωρήσουµε µπροστά και να εξελιχθούµε, να καινοτοµήσουµε, να ανταποδώσουµε και να συνεισφέρουµε ουσιαστικά στην κοινωνία και στους ανθρώπους.

*Το άρθρο δημοσιεύεται στο νέο τεύχος Fortune που κυκλοφορεί στα περίπτερα και περιλαμβάνει τη λίστα με τις πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρείες στην Ελλάδα.

Πηγή: fortunegreece.com
Facebook
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος της Ε.Ε.Φα.Μ;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης