Blog

Αρχική » Blog » Ημερίδες / Συνέδρια / Σεμινάρια » InnoHealth Forum 2024: Για δεύτερη χρονιά στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST

Blog

InnoHealth Forum 2024: Για δεύτερη χρονιά στο Πάρκο Καινοτομίας JOIST

Οι εκδηλώσεις θα μεταδίδονται και online μέσω live streaming.Ειδικότερα, το ΙnnoHealth Forum 2024 διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και τον ευρωπαϊκό κόμβο καινοτομίας Health Hub. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, o ευρωπαϊκός κόμβος καινοτομίας smartHEALTH, το  ΙΤΕ και το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το eit Health και το κέντρο ικανοτήτων Pytheia.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν οι πλέον σύχρονες τεχνολογίες, καινοτόμες υπηρεσίες, προϊόντα και εφαρμογές, προτάσεις και λύσεις στις βιομηχανίες υγειονομικής περίθαλψης, ιατρικής τεχνολογίας και βιοτεχνολογίας, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέρος μπορούν να λάβουν επαγγελματίες της υγείας, startups, επιχειρήσεις, ερευνητές, ακαδημαϊκοί, σπουδαστές, σύλλογοι ασθενών, φορείς του δημοσίου και ιδωτικού τομέα από Ελλάδα και εξωτερικό. Στη διάρκεια του διημέρου, φιλοξενούνται εκτός από έκθεση με 25 εκθέτες, παράλληλα sessions και συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας ποικίλων θεματικών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και φέτος το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα  συνδιοργανώσουν Μαραθώνιο Kαινοτομίας (Hackathon), από τον οποίο θα αναδειχθούν τρεις νικητήριες ομάδες. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του InnoHealth Forum 2024, θα πραγματοποιηθεί Matchmaking Event στις 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2024, το οποίο συντονίζεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και πραγματοποιείται online και onsite.

Το InnoHealth Forum 2024 απευθύνεται σε  όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο της υγείας και του φαρμάκου, παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, οργανισμούς και φορείς χάραξης πολιτικής για την υγεία, Πανεπιστήμια, ακαδημαϊκό προσωπικό και ερευνητές, στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, startuppers, συλλόγους και ενώσεις ασθενών, προγραμματιστές και επαγγελματίες της τεχνολογίας, φοιτητές, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις τρέχουσες εξελίξεις στην υγεία

Πηγή: virus.com.gr
Facebook
LinkedIn
X

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος της Ε.Ε.Φα.Μ;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης