Blog

Αρχική » Blog » Κοινωνική Υπευθυνότητα » Η Συμβολή της Roche στον Αγώνα κατά της Πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα

Blog

Η Συμβολή της Roche στον Αγώνα κατά της Πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα

Η Συμβολή της Roche στον Αγώνα κατά της Πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ασθενείς και την κοινωνία στην Ελλάδα, η Roche ανακοινώνει μια σειρά δράσεων, προκειμένου να συμβάλλει στις προσπάθειες κατά της πανδημίας COVID-19.

Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, στη Roche συνεργαζόμαστε στενά με τα διάφορα εμπλεκόμενα μέρη – το Υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες αρχές, τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης και όλους όσοι εργάζονται για να αντιμετωπιστεί η πανδημία – αναζητώντας συνεχώς τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να τους υποστηρίζουμε ενεργά.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία δωρίζει στο ελληνικό Υπουργείο Υγείας τροχήλατα ψηφιακά ακτινολογικά μηχανήματα και αντλίες χορήγησης υγρών και φαρμάκων για να εξυπηρετήσει τρέχουσες, καθώς και μελλοντικές ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων.

Αυτή η δωρεά αποτελεί μέρος της συνολικής προσπάθειας της Roche να παρέχει άμεση υποστήριξη στο σύστημα υγείας της χώρας κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Επιπλέον, μετά τη ένταξη του tocilizumab στο πρωτόκολλο θεραπείας για την αντιμετώπιση του COVID-19 στην Ελλάδα, η Roche συνεργάζεται με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, προκειμένου οι ασθενείς που χρειάζεται να λάβουν το φάρμακο, ύστερα πάντα από την απόφαση του θεράποντος ιατρού, να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Πηγή: medicalmanage.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Newsletter

Μείνετε ενημερωμένοι

ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος της Ε.Ε.Φα.Μ;

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης στην σελίδα μας.
Πληκτρολογήστε και πατήστε enter για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης