Δείτε το Newsletter στον browser σας
Κάνε τώρα follow την ΕΕΦΑΜ
     

Εκδήλωση απολογισμού 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management
Ως εξαιρετικά επιτυχημένη αποτιμήθηκε η φετινή διοργάνωση


Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουλίου η εκδήλωση απολογισμού του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management, παρουσία των μελών και εταίρων της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.). Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, παρουσιάζοντας απολογιστικά στοιχεία που τεκμηριώνουν την εξαιρετική επιτυχία της φετινής διοργάνωσης και την ισχυρή απήχησή της στο συνεδριακό κοινό.

Η Πρόεδρος της Ε.Ε.Φα.Μ., Ντανιέλα Μάλο, οι Πρόεδροι του συνεδρίου Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη και Παναγιώτης Γιαννουλέας, ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής Παύλος Νικολάου, καθώς και οι υπεύθυνοι των επί μέρους ομάδων της Οργανωτικής Επιτροπής, Παναγιώτης Μπατζιόλας (Θεματολογίας), Παναγιώτης Κοσμαράς (Αριστείων) και Ιωάννης Ανδρουτσόπουλος (Επικοινωνίας), παρουσίασαν το έργο κάθε ομάδας στο πλαίσιο της πολύμηνης προετοιμασίας και υλοποίησης του 14ου Συνεδρίου. Ειδική μνεία έγινε στην παρουσίαση στατιστικών στοιχείων τα οποία, σε αρκετές περιπτώσεις, αποτελούν ιστορικά ρεκόρ για τον θεσμό.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος ο αριθμός των εγγεγραμμένων συνέδρων άγγιξε τους 1.550, ο αριθμός των υποψηφιοτήτων στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. ανήλθε στις 37, ενώ οι χορηγοί εταιρείες ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Επιπλέον, υπήρξε αξιοσημείωτη συμμετοχή των συνέδρων στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα panels, ενώ η αλληλεπίδραση των στελεχών του κλάδου στα social media, όσον αφορά σε δημοσιεύσεις σχετικά με το Συνέδριο, ήταν επίσης εξαιρετικά υψηλή.

Με τίτλο “Pharmadise – Leading healthcare intelligence”, το 14ο Συνέδριο πραγματεύτηκε σημαντικά και άκρως επίκαιρα θέματα, όπως οι παγκόσμιες δυναμικές στη φαρμακευτική αγορά, η νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για το φάρμακο, η αξιοποίηση της καινοτομίας από τους εταίρους της υγείας και ο μετασχηματιστικός ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης στην υγειονομική περίθαλψη. Αποδεικνύοντας την προσήλωση της Ε.Ε.Φα.Μ. στην παροχή υψηλού επιπέδου επιστημονικής γνώσης στους επαγγελματίες του κλάδου, η αξιολόγηση της θεματολογίας από το συνεδριακό κοινό ήταν εξαιρετικά θετική, με τη βαθμολογία να αγγίζει σχεδόν το 9/10!

Επισημαίνεται επίσης ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η συνέχιση του εκπαιδευτικού προγράμματος Executive Program in Pharmaceutical Management – Ε.Ε.Φα.Μ. για 2η χρονιά (ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025). Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ε.Ε.Φα.Μ.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και την αποστολή της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management μπορείτε να βρείτε εδώ.

{unsubscribe}Διαγραφή από τη λίστα Newsletter{/unsubscribe}