Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Συνέδριο για τον Ιατρικό Τουρισμό από τον ΕΟΠΥΥ

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) διοργανώνει ένα διήμερο, διαδικτυακό, Διεθνές Συνέριο για τον Ιατρικό Τουρισμό, στο πλαίσιο του έργου In-MedTouR. Το «Διεθνές Συνέδριο στον Τουρισμό Υγείας» θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 και την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17.00 (Ώρα Ελλάδος). Σημειώνεται ότι το συνέδριο απευθύνεται στο ευρύ κοινό.

Επιδίωξη του συνεδρίου είναι να επισημάνει την σημασία του Ιατρικού Τουρισμού, ένας όρος που περιγράφει την πραγματοποίηση ταξιδιού με στόχο να συνδυάσει κανείς ιατρικές υπηρεσίες και αναψυχή.

Οι συμμετέχοντες θα αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις σε διάφορους τομείς του ιατρικού τουρισμού, όπως η κοσμητική ιατρική, η οδοντιατρική, η ευεξία και η γονιμότητα.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου αναμένεται διακεκριμένοι ομιλητές  να ανταλλάξουν πληροφορίες και με βάση την εμπειρία τους να καταθέσουν την γνώση τους για τις βέλτιστες πρακτικές.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίας θα αναλυθούν προοπτικές για το μέλλον του ιατρικού τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο In-MedTouR – “Innovative Medical Tourism Strategy”, προϋπολογισμού 897.703, 80€, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg V-A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020.

Οι εταίροι που συμμετέχουν σε αυτό είναι ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας-ΕΟΠΥΥ (επικεφαλής εταίρος-Ελλάδα), το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού, Ο Δήμος Santa Cesarea Terme (Ιταλία), το Πανεπιστήμιο Πάτρας – Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων και Έρευνας (Ελλάδα), Τμήμα Διοίκησηςς Επιχειρήσεων και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπρίντιζι (Ιταλία).

Δήηλωση συμμετοχής εδώ

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services