Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Συνάντηση Κοντοζαμάνη με το ΔΣ της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Εποικοδομητική και ιδιαίτερα θετική για τις θέσεις της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας αποδείχτηκε η συνάντηση του εκπροσώπου του Δ.Σ. της ΕΚΕ, Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Γιώργου Κοχιαδάκη, Γεν. Γραμματέα της ΕΚΕ, με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Συνολικά τέθηκαν σειρά σημαντικών ζητημάτων που σχετίζονται με την Καρδιολογική Κοινότητα, κάτι που καταδεικνύει τον σημαντικό ρόλο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας ως σταθερό και θεσμοθετημένο συνομιλητή της Πολιτείας, σε θέματα που άπτονται της Καρδιολογίας και της Ιατρικής ευρύτερα.

Θετική καταρχάς ήταν η ανταπόκριση του Υφυπουργού Υγείας σε πάγια αιτήματα των υπερηχοκαρδιολόγων, που αφορούν την εξειδίκευσή τους, όπως υποστηρίζει η ΕΚΕ.

Κατά τη συνάντηση επίσης τέθηκε το θέμα της ολοήμερης λειτουργίας των νοσοκομείων της χώρας και συζητήθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις και αιτήματα της ΕΚΕ, καθώς οι ανάγκες των ασθενών που πλήττονται από τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι συνεχώς αυξανόμενες. Το συγκεκριμένο αίτημα, όπως φάνηκε, τυγχάνει θετικής ανταπόκρισης του Υπουργείου Υγείας.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services