Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Αποκλειστικό: Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών

Ο οικονομολόγος Δήμος Μπαρτσώκας, ο οποίος είχε αναλάβει να θέσει σε λειτουργία το νέο ογκολογικό νοσοκομείο Αγίων Αναργύρων, φέρεται ότι είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για να αναλάβει πρόεδρος της Εθνικής Κεντρικής Αρχής Προμηθειών Υγείας (ΕΚΑΠΥ).

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, ο κ. Μπαρτσώκας ότι θα αντικαταστήσει τον κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, ο οποίος διορίστηκε Ειδικός Γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας του υπουργείου Υγείας στον τελευταίο ανασχηματισμό. Ο κ. Θεμιστοκλέους είχε αναλάβει το Φεβρουάριο του 2020 και μέχρι πρότινος δεν υπήρξε καμία ουσιαστική αλλαγή στο σύστημα προμηθειών.

Εδώ και ένα χρόνο, ο κ. Μπαρτσώκας έχει αναλάβει διευθυντής του γραφείου του νέου γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλου. Ο κ. Μπαρτσώκας είναι μόνιμος υπάλληλος Α’ βαθμού στο Θριάσιο νοσοκομείο στον κλάδο Επιχειρησιακών Ερευνητών και επιστημονικός συνεργάτης του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Ανάμεσα στα άλλα, στο Θριάσιο συμμετείχε σε ομάδα εργασίας με σκοπό την εφαρμογή Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης, το οποίο είναι ένα εργαλείο Διοίκησης Ολικής Ποιότητας και αποτελεί μία ολιστική ανάλυση της οργανωτικής απόδοσης ενός Δημόσιου Οργανισμού.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services