Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Τον επόμενο μήνα θα κατατεθεί στη Βουλή το – υπό εκπόνηση- νομοσχέδιο για τη Δημόσια Υγεία, όπως εξήγγειλε ο υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Συνεδρίου για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2019.

Σε προσωρινή παύση λειτουργίας, από την ερχόμενη Παρασκευή έως και την Κυριακή, θα βρίσκεται η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΟΠΥΥ, λόγω εργασιών αναβάθμισής της.

Την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών των ταμείων, με "κούρεμα", προς τον ιδιωτικό τομέα της υγείας έως το τέλος του 2020 προβλέπει διάταξη του πολυνομοσχεδίου-σκούπα που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή η κυβέρνηση στη Βουλή.

Σηματοδοτώντας μια ιστορική ημέρα για τον τομέα της Υγείας στη χώρα, ητελετή έναρξης των εργασιών για το εθνικής εμβέλειας έργο πραγματοποιήθηκε σήμερα δίπλα στοΩνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο – στον χώρο πουθα ανεγερθεί το νέο νοσοκομείο. Παράλληλα, ανακοινώθηκε από το Ίδρυμα Ωνάση ένα ολιστικό πρόγραμμαδράσεων, για την ανοικοδόμηση του τομέα των Μεταμοσχεύσεων και της Δωρεάς Οργάνων στην Ελλάδα.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2019 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services