Οι δράσεις της Ε.Ε.Φα.Μ.

Η έννοια της επιτυχημένης καριέρας περικλείει την απόκτηση εμπειρίας και ικανοτήτων

Στην Ε.Ε.Φα.Μ. δίνουμε αξία τόσο στην εξειδίκευση, όσο και στην ευρεία γνώση και εμπειρία των στελεχών του κλάδου. Για εμάς, είναι σαφές ότι η επαγγελματική επιτυχία μεταφράζεται σε απόκτηση εμπειρίας και ικανοτήτων και δεν προσδιορίζεται μόνο από την επαγγελματική ανέλιξη. Τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια προσφέρουν στους συμμετέχοντες τα εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες τους, ώστε να αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία τους, να εκπληρώνουν τις φιλοδοξίες τους και να ανταπεξέρχονται με επιτυχία στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον του χώρου της Υγείας.

Οι θεματικές ενότητες των σεμιναρίων μας διαμορφώνονται σε συνεργασία με τους συναδέλφους του χώρου, αφού πρώτα καταγράψουμε τις ανάγκες τους, έτσι όπως τις αντιλαμβάνονται οι ίδιοι αλλά και βάσει των τάσεων της φαρμακευτικής αγοράς.

Για εμάς είναι σαφές ότι η έννοια της επιτυχημένης καριέρας περικλείει την απόκτηση εμπειρίας και ικανοτήτων και δεν προσδιορίζεται αποκλειστικά από τις έννοιες της προαγωγής ή άλλης μορφής επαγγελματικής εξέλιξης.

Ενημερωθείτε εδώ για το επόμενο εκπαιδευτικό μας σεμινάριο.

Ο όρος «άγχος» προέρχεται από το αρχαίο ρήμα «ἄγχω», το οποίο σημαίνει σφίγγω ή πνίγω. Από το ίδιο ρήμα προέρχεται και η αγχόνη. Το άγχος είναι μια φυσιολογική σωματική και ψυχική αντίδραση σε μια απειλή ή σε μια αίτηση για την αντιμετώπιση απαιτητικών καταστάσεων.

Μία από τις ουσιαστικότερες ικανότητες που ξεχωρίζουν τους “κορυφαίους” από τους “καλούς”, είναι η ικανότητα των πρώτων να προσαρμόζονται και να διαχειρίζονται την ανάγκη της αλλαγής, ως ευκαιρία και όχι ως εμπόδιο. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, αλλά αντιθέτως οφείλεται σε συγκεκριμένη νοοτροπία, ξεκάθαρες πεποιθήσεις και φυσικά στη χρήση μιας εργαλειοθήκης με τεχνικές, μεθόδους και στρατηγικές  που απελευθερώνουν το δυναμικό οποιουδήποτε τις χρησιμοποιήσει.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services