Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Reckitt Benckiser: Δωρεά ύψους 1,8 εκατ. ευρώ για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες

Φαρμακευτικά προϊόντα συνολικής τελικής αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ δώρισε η εταιρεία Reckitt Benckiser Hellas Healthcare στον ΕΟΔΥ, στην «Κιβωτό του Κόσμου», και στην Περιφέρεια Αττικής.

Η προσφορά αντιστοιχεί σε 350.000 συσκευασίες και προορίζεται για την κάλυψη των αναγκών κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Η Reckitt Benckiser Hellas Healthcare είναι παραγωγός εταιρία των προϊόντων Nurofen, Strepsils και Gaviscon.

Με αυτή την δωρεά, η Reckitt Benckiser Hellas Healthcare στηρίζει την κοινωνία, παρέχοντας  όσο το δυνατό περισσότερα φάρμακα σ’  αυτούς που τα χρειάζονται, αλλά αδυνατούν να τα αγοράσουν. Υποστηρίζει επίσης τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες των ευάλωτων ομάδων, σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων χρόνων που διανύουμε.

Ο Νίκος Τσακαλάκης, Country Manager της Reckitt Benckiser Hellas Healthcare δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και προσφέρουμε σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε. Η Reckitt Benckiser δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα όχι μόνο σε επιχειρηματικό επίπεδο αλλά και με μεγάλη συνεισφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Κάθε πρωτοβουλία μας καθοδηγείται από το όραμα της εταιρείας να προστατεύει, να θεραπεύει και να φροντίζει, με στόχο έναν πιο καθαρό και υγιή κόσμο για όλους μας. Υποστηρίζουμε δε ένθερμα  την προσπάθεια που γίνεται να βγαίνουμε σαν κοινότητα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να προχωράμε μπροστά, στηρίζοντας όλους όσους έχουν ανάγκη».

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services