Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Astellas: Στήριξη στην «Παιδιατρική Κατ’οίκον Νοσηλεία»

Στο πλευρό μικρών ασθενών βρέθηκε αυτές τις γιορτές η Astellas Pharmaceuticals ΑΕΒΕ και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, στηρίζοντας οικονομικά τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης, η εταιρεία ενίσχυσε τη λειτουργία του προγράμματος «Παιδιατρική Κατ’οίκον Νοσηλεία» και ταυτόχρονα το ανθρώπινο δυναμικό της Astellas με δική του πρωτοβουλία συγκέντρωσε χρήματα για την αγορά δώρων που δόθηκαν στα παιδιά του προγράμματος.

Εταιρεία και εργαζόμενοι της Astellas  είχαν πρόθεση να χαρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά, τις ιδιαίτερες αυτές φετινές εορτές.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Παιδιατρική Κατ’οίκον Νοσηλεία» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέρεται σε συνεργασία με το Γ.Ν. Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκηιατρική και νοσηλευτική φροντίδα σε παιδιά που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας και αδυνατούν να μετακινηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο πρόγραμμα  παρέχει ολιστική ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη τόσο στο ίδιο το παιδί όσο και στην οικογένειά του.

Σύμφωνα με το πρόεδρο του οργανισμού Κώστα Γιαννόπουλο, μόνο το α’ εξάμηνο του 2020, πραγματοποιήθηκαν 1.103 επισκέψεις κατ’οίκον σε 219 παιδιά.

Για την πράξη αυτή αγάπης, ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, Χάρης Ναρδής τόνισε ότι η στήριξη του προγραμματος εντάσσεται στο  πλαίσιο της εταιρικής φιλοσοφία «Αλλάζοντας το αύριο», που «έχει ως στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους, μεταφράζεται με ουσιαστικές πράξεις προσφοράς. Αυτές τις γιορτές, βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να συμβάλλουμε και εμείς στην κάλυψη μέρους των αναγκών τους».

Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί «πιστεύουμε βαθιά στη δύναμη της προσφοράς, της ομαδικότητας, της συνεργασίας, αλλά και της φροντίδας των συνανθρώπων μας, ιδιαίτερα των παιδιών, που δοκιμάζονται. Παραμένοντας αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε δράσεις και ενέργειες που πρεσβεύουν την ισότιμη πρόσβαση στην υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής».

Από την μεριά του ο πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε την Αstellas και επεσήμανε ότι ο στόχος πέτυχε, χάρη στην πολύτιμη συμβολή  της  και τη συλλογική προσπάθεια, αφού ενισχύθηκαν οι δράσεις, βρέθηκαν λύσεις και στηρίχθηκαν παιδιά που έχουν ανάγκη.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services