Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Φαρμακοποιοί: Δωρεά 5.000 αντισηπτικών στην Άμεση Δράση

Τα 5.000 φιαλίδια με αντισηπτικό υγρό που αποτελούν δωρεά του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) παραδόθηκαν σήμερα στην Άμεση Δράση, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία της ηγεσίας της.

Ο διευθυντής της, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, ευχαρίστησε για τη δωρεά και παρέδωσε στον πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Απόστολο Βαλτά, τιμητική πλακέτα. Παράλληλα, εξέφρασε την ευαρέσκεια του αρχηγού του Σώματος, αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, τονίζοντας ότι η προσφορά αυτή συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της υγειονομικής προστασίας των αστυνομικών.

 

Ο κ. Βαλτάς ανέφερε ότι μεγάλη ποσότητα αυτών των φιαλιδίων παρασκευάστηκε από ομάδα φαρμακοποιών, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ακόμη εξήρε την προσφορά των αστυνομικών τόσο διαχρονικά, όσο και στον αγώνα για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού και τόνισε πως, μαζί με τους φαρμακοποιούς και τους άλλους υγειονομικούς, στάθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ
 

Επιπλέον, επισήμανε την αναγκαιότητα της φύλαξης των φαρμακείων, ειδικά στις διανυκτερεύσεις αλλά και γενικότερα, καθώς πολλές φορές οι φαρμακοποιοί γίνονται θύματα ληστειών ή διαρρήξεων.

Ο κ. Κουτσιμίτης επιβεβαίωσε τη διάθεση της Άμεσης Δράσης για φύλαξη των φαρμακείων αυτή την περίοδο, που ήταν σχεδόν τα μοναδικά καταστήματα που έμειναν ανοικτά κι επισήμανε την προσπάθεια της Άμεσης Δράσης να παρέχει επαρκή φύλαξη ειδικά για τα φαρμακεία.

Από πλευράς ΠΦΣ παραβρέθηκαν και οι αντιπρόεδροι Θανάσης Παπαθανάσης και Σεραφείμ Ζήκας, ο ταμίας Στέλιος Καλογερόπουλος κι ο εκπρόσωπος Τύπου Βασίλης Χατζημάρκου.

 

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services