Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Στη διάθεση της Πολιτείας και του Ε.Σ.Υ. θέτει τους εθελοντές του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών

Στη διάθεση της Πολιτείας και του Εθνικού Συστήματος Υγείας έθεσε τους εθελοντές του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών – Π.Σ.Ε. ΝΠΔΔ, σύμφωνα με σημερινή επιστολή που απέστειλε προς τους αρμόδιους για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού υπουργούς Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, τους υφυπουργούς Υγείας και Πολιτικής Προστασίας, καθώς και τον Ε.Ο.Δ.Υ..

Όπως αναφέρει ο Π.Σ.Ε. στην επιστολή του προς τους αρμόδιους, οι πτυχιούχοι εργοθεραπευτές, έχοντας εκπαίδευση ενός δομικού επαγγέλματος υγείας, έχουν την απαραίτητη γνώση, κατάρτιση και την κοινωνική ευαισθησία που πιθανώς μπορεί να φανεί χρήσιμη στα πλαίσια εθελοντικής προσφοράς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ή όπου υπάρξει ανάγκη.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι, στο ηλεκτρονικό κάλεσμα του Συλλόγου προς τα μέλη του για τη δήλωση εθελοντικής συμμετοχής προς κάλυψη πιθανών αναγκών που μπορεί να προκύψουν στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID -19, στην περιφέρεια που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, η ανταπόκρισή τους, απ’ όλη τη χώρα, υπήρξε συγκινητική. Στο ίδιο μήνυμα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών καλεί τα μέλη του να ανταποκριθούν εξίσου και στο κάλεσμα της Πολιτείας για εθελοντική αιμοδοσία.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services