Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Στα 500.000 ευρώ η δωρεά προς το Σύστημα Υγείας από την CRITIS MEDICAL SYNERGY

Στις μέρες μας που δοκιμάζεται το σύστημα υγείας και οι ανάγκες συνεχώς αυξάνονται η CRITIS MEDICAL SYNERGY, spinoff εταιρεία του Πανεπιστημίου Κρήτης, έχει προβεί σε δωρεές ύψους σχεδόν 500.000 ευρώ. 

Πώς; Με τη δωρεάν παροχή του λογισμικού CritIS Synergy+ σε μονάδες εντατικής θεραπείας, και μονάδες αυξημένης φροντίδας στο Γ.Ν. Λάρισας, στο Πα.Γ.Ν.Η., και στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Σωτηρία. Όραμά μας είναι η εισαγωγή νέων προϊόντων λογισμικού στην αγορά υγειονομικής περίθαλψης με στόχο τη διασύνδεση των επαγγελματιών υγείας μέσα από τις νέες τεχνολογίες.

Έτσι, βρισκόμαστε παραδοσιακά… μπροστά από την εποχή. Επενδύοντας σε ένα μέλλον πιο σύγχρονο και αποδοτικό, όπου η συλλογή και διαχείριση των πληροφοριών θα γίνεται αποκλειστικά ψηφιακά, χωρίς την ανάγκη χρήσης χαρτιού και διαγραμμάτων (paperless). Προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις που εξοικονομούν χρόνο. Και πάνω από όλα παρέχοντας τα πιο στοχευμένα εργαλεία για την άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική αξιολόγηση των ιατρικών δεδομένων κάθε ασθενούς.

Επειδή λοιπόν πίσω από τους αριθμούς υπάρχει ο άνθρωπος, ο επιστήμονας, ο γιατρός, ο ασθενής και οι ανάγκες του, η εταιρεία CRITIS MEDICAL SYNERGY βρίσκεται δίπλα σας με πρωτοπόρες λύσεις.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services