Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

ΙΣΑ: Ανθρωπιστική αποστολή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τιράνων

«Η αλληλεγγύη των δυο λαών αποδεικνύεται έμπρακτα σε αυτή τη δύσκολη ώρα», σχολίασε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης.

Η Ομάδα Άμεσης Δράσης του ΙΣΑ, μετέβη χθες στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Τιράνων, για να παραδώσει στο εξειδικευμένο Τραυματολογικό Κέντρο του νοσοκομείου το υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό, το οποίο συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, οι ιατροί της ομάδας προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στην αντιμετώπιση των τραυματιών ενισχύοντας το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου. 

Η υποδοχή της Ομάδας ήταν ιδιαίτερα εγκάρδια, τόσο από το διοικητή του νοσοκομείου, Άρμπεν Ζενελαζ, όσο και από το ιατρικό προσωπικό, που ευχαρίστησε τον ΙΣΑ για τη στήριξη του.
Ευχάριστη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι ο διοικητής και ο υποδιοικητής του νοσοκομείου των Τιράνων έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στη χώρα μας, στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Μάλιστα, στις συνομιλίες τους με τον αρχηγό της αποστολής, Πανάγο Μπουρλίδη, αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο της ιατρικής στην Ελλάδα.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης δήλωσε: «Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους πολίτες της Αλβανίας που επλήγησαν από το φονικό σεισμό και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Ο ΙΣΑ δημιούργησε την Ομάδα Άμεσης Δράσης για να συνδράμει τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια».

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services