Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Στις μέρες μας που δοκιμάζεται το σύστημα υγείας και οι ανάγκες συνεχώς αυξάνονται η CRITIS MEDICAL SYNERGY, spinoff εταιρεία του Πανεπιστημίου Κρήτης, έχει προβεί σε δωρεές ύψους σχεδόν 500.000 ευρώ. 

Στο πλευρό μικρών ασθενών βρέθηκε αυτές τις γιορτές η Astellas Pharmaceuticals ΑΕΒΕ και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, στηρίζοντας οικονομικά τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την έγκριση έκτακτης χρήσης της θεραπείας στην Ελλάδα και προκειμένου να συμμετέχει τα μέγιστα στην εθνική προσπάθεια, η Φαρμασέρβ-Lilly αποφάσισε να συνδράμει, μεταξύ άλλων, με δωρεά προς τον ΕΟΔΥ ποσότητας του φαρμάκου baricitinib, αξίας άνω των €200.000.

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» - Ψ.Ν.Θ., Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με γνώμονα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης προς όλους τους πολίτες της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας της χώρας μας και λαμβάνοντας υπόψη τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών λόγω του κορωνοιού (Covid-19), ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους Πολίτες-Λήπτες Υπηρεσιών Υγείας η Τηλεφωνική Γραμμή Βοήθειας & Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Στήριξης, παρέχεται, από το άρτια καταρτισμένο και επιστημονικά έμπειρο προσωπικό του (Ψυχολόγοι), ως κάτωθι:

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ «δίπλα σας», το ΙΑΣΩ Παίδων ανταποκρίνεται στις ανάγκες για την υγεία των μαθητών, με αφορμή το πιθανό άνοιγμα των νηπιαγωγείων και των δημοτικών.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services