Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

O ΣΦΕΕ και οι εταιρίες μέλη του, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς, συμμετέχουν στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ταχείας εξάπλωσης του Κορωνοϊού (COVID-19) και των αυξημένων νοσοκομειακών αναγκών, προσφέροντας στο Υπουργείο Υγείας νοσοκομειακό εξοπλισμό, φάρμακα και υγειονομικό υλικό.

Στη διάθεση της Πολιτείας και του Εθνικού Συστήματος Υγείας έθεσε τους εθελοντές του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργοθεραπευτών – Π.Σ.Ε. ΝΠΔΔ, σύμφωνα με σημερινή επιστολή που απέστειλε προς τους αρμόδιους για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορωνοϊού υπουργούς Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, τους υφυπουργούς Υγείας και Πολιτικής Προστασίας, καθώς και τον Ε.Ο.Δ.Υ..

Mε αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», στις 8 Μαρτίου, ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει και τιμάει τη γυναίκα διοργανώνοντας ενημερωτικές δράσεις και προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Στόχος της εταιρείας Novo Nordisk Hellas είναι να «Αλλάξουμε την Παχυσαρκία» ενισχύοντας την ενημέρωση και της ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού σχετικά με τη νόσο στη χώρα μας, καθώς αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση του σακχαρώδους διαβήτη, του καρδιαγγειακού νοσήματος και άλλων ασθενειών.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης κρουσμάτων κοροναϊου (2019-nCoV) στη χώρα μας, αποστέλλει σε όλους τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της χώρας επικαιροποιημένο ενημερωτικό υλικό σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services