Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

E-learning programme: Reboot Yourself! Positivity & Resilience Series in the Pharma Ecosystem

Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ) σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, πρόκειται να υλοποιήσει ένα νέο εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα Reboot yourself! Positivity & Resilience Series in the Pharma Ecosystem”, το διάστημα 15 -25 Ιουνίου μεταξύ των ωρών 18:30-20:30, σε 5 διαδικτυακές συνεδρίες.

Εισηγητής του προγράμματος θα είναι ο κ. Αναστάσιος Σταλίκας, Καθηγητής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο οποίος διαθέτει βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης φύσης και εμπειρία στους τομείς της κλινικής ψυχολογίας και της προσωπικής ενδυνάμωσης.

Στον αντίτυπο της πρωτόγνωρης πρόκλησης που αποτέλεσε η πανδημία της νόσου Covid-19 για όλους μας σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, επιχειρούμε μέσω του προγράμματος να εμπνευστούμε να προχωρήσουμε στην προσωπική «επανεκκίνηση» που θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε επιτυχώς στη νέα δυναμική της φαρμακευτικής αγοράς.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη ενός θετικού τρόπου σκέψης και η ανάπτυξη των soft skills που θα συμβάλλουν στη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος για τη συνεργατική, ευέλικτη και δημιουργική αντιμετώπιση των προκλήσεων για τα στελέχη που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Υγείας. 

 

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services