Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “mini-mba in Pharma” συνεχίζεται για 3η χρονιά! Κάνετε την εγγραφή σας σήμερα!

Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.) και το Alba Graduate Business School, The American College of Greece, ανακοινώνουν την έναρξη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “mini-mba in Pharma για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Συγκεκριμένα, ο 3ος κύκλος σπουδών ξεκινά τον Οκτώβριο 2019 και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020, καλύπτοντας συνολικά 16 μαθήματα στα εξής 4 Γνωστικά Αντικείμενα (Modules):

Module I: Foundations and Management
Module II: Digitalization, Agility & Disruption
Module III: Leadership
Module IV: Strategy

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά μειωμένων διδάκτρων για το πρόγραμμα, την περίοδο εγγραφών early bird έως τις 7 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο Πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν στελέχη μεσαίας βαθμίδας που επιθυμούν να εξελιχθούν σε μελλοντικούς επιχειρησιακούς ηγέτες, στελέχη χαμηλότερης βαθμίδας με προοπτική γρήγορης ανέλιξης στα επόμενα επίπεδα ιεραρχίας και ευθύνης της εταιρείας τους, καθώς και στελέχη με επιστημονική ή τεχνολογική κατάρτιση που επιθυμούν να αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και να εξελιχθούν σε ικανούς ηγέτες ομάδων.

Επισημαίνεται, ότι η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών οδηγεί στην απονομή πιστοποιητικού παρακολούθησης Executive Diploma από το ALBA Graduate Business School, The American College of Greece.

Σημειώνεται ότι το “mini-mba in Pharma” μπορεί να ενταχθεί σε επιδότηση από το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 0,24.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “mini-mba in Pharma” παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management: 210 6753159 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services