Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Οι προκλήσεις στην Υγεία την εποχή του «ευφυούς» επιχειρείν, η καινοτομίααυτο-φροντίδα και το ψηφιακό περιβάλλον τα αντικείμενα του 12ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management

Ο σημαίνων ρόλος των φαρμακευτικών εταιρειών σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, τα νέα δεδομένα που θα καθορίσουν τη φαρμακευτική πολιτική τα επόμενα χρόνια, το πολύπλοκο ταξίδι των ασθενών, αλλά και οι τρόποι για να δοθεί μια αναπτυξιακή διάσταση στον κλάδο της Υγείας και να αρθούν οι δυσκολίες τέθηκαν επί τάπητος στο 120 Συνέδριο Φαρμακευτικού Management, με κεντρικό θεματικό άξονα: «2020-2030: Προάγοντας την Υγεία στην εποχή του «ευφυούς» επιχειρείν».

Η ΧΑΡΑΜΗ Α.Ε. διοργανώνει για 11η συνεχόμενη χρονιά τη Health Expo Athens, πανελλαδική συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση στον χώρο της Υγείας, με ελεύθερη είσοδο, στις 8 - 9 Φεβρουαρίου 2020, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Το προκαταρκτικό πρόγραμμα του 12ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management είναι διαθέσιμο! Με πλούσια, ενδιαφέρουσα και υψηλής επιστημονικής αξίας θεματολογία, το επιστημονικό πρόγραμμα αποσκοπεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε στελέχους που επιθυμεί να συμβαδίζει με τις εξελίξεις στο νέο περιβάλλον της φαρμακευτικής αγοράς. Δείτε αναλυτικά το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου:

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services