Ευκαιρίες καριέρας στην αγορά

Αγγελίες για στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς

Ιατρικός επισκέπτης, Αθήνα - Novo Nordisk

Ιατρικός επισκέπτης με έδρα την Αθήνα
*Πωλήσεις / Ιατρική ενημέρωση (σύμβαση 18 μηνών)
*Αθήνα
Έχεις εμπειρία στην ιατρική ενημέρωση και θέλεις να αναπτύξεις περαιτέρω τις επαγγελματικές σου δεξιότητες; Θα ήθελες να αποτελέσεις πρωτοπόρο μέρος της ανάπτυξης στην διαρκώς αυξανόμενη αγορά της παχυσαρκίας στην Ελλάδα;
Εντάξου στο Τμήμα πωλήσεων της Novo Nordisk ως εξωτερικός/ή συνεργάτης.

About the Department
Η ομάδα της παχυσαρκίας στην Ελλάδα αποτελεί μια νέα αναπτυσσόμενη ομάδα, μέρος ενός ισχυρού και Διεθνώς καταξιωμένου οργανισμού υψηλών προδιαγραφών και αξιών, με ικανούς επαγγελματίες, προσανατολισμένους στα αποτελέσματα και προσηλωμένους στους κανόνες επαγγελματικής ηθικής της εταιρείας.
The Position
Θα προωθείς καθημερινά στο πεδίο τα προϊόντα της εταιρείας στους επαγγελματίες Υγείας. Θα εφαρμόζεις τα επιχειρηματικά πλάνα της εταιρείας στις περιοχές ευθύνης σου, θα αναλύεις τα δεδομένα και θα αναγνωρίζεις τις ευκαιρίες ανάπτυξης της περιοχής σου.
To succeed in this role, you need
Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει άριστες δεξιότητες επικοινωνίας, να έχει το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο ενός Ανωτατου Ακαδημαϊκού Ιδρύματος ώστε να εκπαιδευτεί στις θεραπευτικές λύσεις που προσφέρουν τα προϊόντα της εταιρείας, να έχει εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών στη φαρμακευτική αγορά, να έχει ευχέρεια στα αγγλικά και στα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, να διαθέτει άδεια οδήγησης και να έχει τη δυνατότητα ταξιδιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Πτυχίο Επιστημών Υγείας ή θετικών Επιστημών και προϋπηρεσία σε μη αποζημιούμενες θεραπείες θα θεωρηθούν πρόσθετα προσόντα.
Contact
Αν θεωρείς ότι έχεις τα προαπαιτούμε να προσόντα και βλέπεις τον εαυτό σου να ταιριάζει με τη φιλοσοφία και τις αρχές του Τμήματος, στείλε το βιογραφικό σου στο Τμήμα Προσωπικού της εταιρείας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Deadline: 22 Μαϊου 2020

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services