Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «προΣfΕΕρουμε» του Ε.Ε.Σ. και του Σ.ΦΕ.Ε.

Τη συνέχιση του προγράμματος «προΣfΕΕρουμε», για τη στήριξη ευάλωτων ομάδων του ελληνικού πληθυσμού αποφάσισαν ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Η απόφαση ελήφθη σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΕΕΣ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, με τον ρόεδρο του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), Ολύμπιο Παπαδημητρίου και τη διευθύντρια Επικοινωνίας κα Μαρία Λεοντάρη.

Το εν λόγω πρόγραμμα έχει πρωταρχική στόχευση στις επισκέψεις ακριτικών περιοχών, με δωρεάν διάθεση φαρμακευτικού – υγειονομικού υλικού, ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς επίσης και εκπαιδευτικού υλικού, σε μαθητές σχολείων με ειδικές ανάγκες.
Τα ανωτέρω είδη αποτελούν δωρεά του ΣΦΕΕ και των εταιρειών μελών του.

Στόχος του προγράμματος είναι κοινωνικοί λειτουργοί και νοσηλευτές του Ε.Ε.Σ. να πραγματοποιούν εκπαιδευτικές συναντήσεις τόσο για τα παιδιά – μαθητές, όσο και για τους γονείς αλλά και το προσωπικό των Δομών. Αυτή η δράση αποσκοπεί στην ευαισθητοποίησή τους σε θέματα Αγωγής Υγείας και προσφοράς σύμφωνα με τις επτά Θεμελιώδεις Αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2019 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services