Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

«PanDEMOnium»: Θεατρική παράσταση στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Οι παραστάσεις δόθηκαν σε συνεργασία με το "Χαμόγελο του Παιδιού" στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της DEMO ΑΒΕΕ.

Με τη Δράση Δημιουργικής Απασχόλησης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία βρίσκεται καθημερινά στα νοσοκομεία παίδων για να απασχολεί με παιχνίδι και ψυχαγωγικές δραστηριότητες τους μικρούς ασθενείς, συνεργάστηκε η ομάδα "panDEMOnium".

Η θεατρική ομάδα των εργαζομένων της DEMO «panDEMOnium», με σκηνικά και κουστούμια έπαιξε σκηνές από το θεατρικό έργο «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, ενώ στο τέλος των τριών παραστάσεων μοίρασε δώρα στα παιδιά είτε στις αίθουσες είτε στα δωμάτια. 

Η συγκίνηση, η χαρά, αλλά και η αίσθηση πληρότητας που νιώθει κανείς όταν προσφέρει ήταν διάχυτη, καθώς αυτή τη φορά το χειροκρότημα από παιδιά, γονείς και νοσηλευτές είχε για όλους μια άλλη έννοια. 

Οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας, τη Μ. Δευτέρα 22/4 στο Τμήμα Αιματολογίας και Ογκολογίας (ΤΑΟ) στο ισόγειο και τη Μ. Τρίτη  23/4 στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών (Κ.Ε.Θ.)  στον 1ο όροφο και στο Ογκολογικό Τμήμα  Αγλαΐα Κυριακού (Ο.Τ.Α.Κ.) στον 2ο όροφο. 

Η ομάδα panDEMOnium της DEMO ABEE θα συνεχίσει την πορεία της και το 2019-2020 με στόχο να προσφέρει χαρά, συγκίνηση και λίγη ανακούφιση σε συνανθρώπους μας, μικρούς και μεγάλους.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2019 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services