Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

H MSD παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξη της έξαρσης του Covid- 19 και επικεντρώνεται στην προστασία της δημόσιας υγείας

H MSD παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξη της έξαρσης του Covid– 19 και επικεντρώνεται στην προστασία της δημόσιας υγείας και της ζωής του πληθυσμού και των ασθενών, όπως επίσης στην ασφάλεια των εργαζομένων της και των οικογενειών τους.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλίζουμε την σταθερή διάθεση των φαρμάκων και των εμβολίων μας στην ελληνική αγορά. Oι σκέψεις μας βρίσκονται στους ανθρώπους που έχουν πληγεί αλλά και στους επαγγελματίες υγείας κάθε χώρας, που αυτές τις ημέρες καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών.

Με στόχο την προστασία των ασθενών αλλά και των εργαζομένων μας η MSD έχει προβεί στις παρακάτω απαραίτητες ενέργειες:

  • Οι ιατρικοί μας επισκέπτες δεν πραγματοποιούν επισκέψεις από τις 13 Μαρτίου και μέχρι νεοτέρας με στόχο την αποφυγή μετάδοσης του ιού και σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης. Η προστασία της υγείας των ασθενών και των εργαζομένων μας ήταν και θα είναι απόλυτη προτεραιότητα για την MSD.
  • Οι εργαζόμενοί μας δουλεύουν κανονικά από το σπίτι και έχουν στην διάθεση τους τον τεχνολογικό εξοπλισμό, και ιδίως πλήρη και ασφαλή πρόσβαση στα πληροφοριακάσυστήματα της εταιρίας, και είναι προσβάσιμοι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καιτηλεφώνου.
  • Το τηλεφωνικό κέντρο παραγγελιών λειτουργεί κανονικά χωρίς καμία αλλαγή και ηιστοσελίδα μας msdpharmacy.gr ανανεώνεται καθημερινά.

Η MSD θα ενημερώνει για κάθε νεότερη εξέλιξη.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services