Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ και ΚΕ.Δ.Ε. στηρίζουν το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Με σύνθημα «Συμμαχία ευθύνης», η ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) ενώνουν τις δυνάμεις τους με το υπουργείο Εσωτερικών διασφαλίζοντας 150 οχήματα σε όλη την Ελλάδα για την εξυπηρέτηση των σκοπών του Κοινωνικού Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Με στόχο την φροντίδα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Κ.Ε.Δ.Ε.  συντονίζει το εγχείρημα της παροχής οχημάτων προς τους Δήμους, για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19 .

Στο κάλεσμα της κεντρικής ένωσης απάντησε η Τoyota Ελλάς η οποία προσφέρει 150 οχήματα ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες μετακίνησης για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει και το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Τoyota Ελλάς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μέσα από την συνεργασία αυτή εξασφαλίστηκε η δυνατότητα μετακίνησης των καταρτισμένων στελεχών και επιστημόνων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στις μεγάλες πόλεις, όπως είναι:

  • Αθήνα,
  • Θεσσαλονίκη,
  • Ήπειρος,
  • Αιτωλοακαρνανία,
  • Μακεδονία,
  • Θράκη, αλλά και τα
  • ακριτικά νησιά Τήλου, Λέρου και Ηρωικής Νήσου Κάσου στα Δωδεκάνησα.

Για «συμμαχία» με την Toyota Ελλάς έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, τονίζοντας ότι η ένωση βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» και στηρίζει το δύσκολο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων της χώρας.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η ανακούφιση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου, ο οποίος σχολίασε για τις ευάλωτες ομάδες ότι « πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους το επόμενο διάστημα, χωρίς να στερηθούν όμως απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες».

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services