Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Νέα επικεφαλής στη Merck Ελλάδας

Η Susan King-Barnardo αναλαμβάνει το «τιμόνι» της Merck Ελλάδας.

Νέα Γενική Διευθύντρια Biopharma και Διευθύνουσα Σύμβουλο αποκτά η Merck Ελλάδας, από 1η Ιανουαρίου 2020. Η Susan King-Barnardo είναι έως το τέλος του έτους Γενική Διευθύντρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος στη Merck Σλοβενίας & Κροατίας. Θα αναφέρεται απευθείας στον Bruno Wohlschlegel, προσωρινό επικεφαλής Ευρώπης και επικεφαλής Κεντρικής Ευρώπης.

Η σταδιοδρομία της κ. King Barnardo στη Merck ξεκίνησε από τη θυγατρική της Νοτίου Αφρικής ως Product Manager Διαβήτη, ενώ έχει αναλάβει και Επικεφαλής της Business Unit Γονιμότητας και Διευθύντρια Λειτουργίας και Επιχειρηματικής Αριστείας. Το 2016 διατέλεσε και προσωρινή Γενική Διευθύντρια για την περιοχή της Κοινοπολιτείας των Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), που περιλαμβάνει και τη Ρωσία (είναι διακρατικός φορέας στην Ευρασία, που δημιουργήθηκε από πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες).

Την ίδια χρονιά ανέλαβε Γενική Διευθύντρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος στη Σλοβενία. Πριν τη Merck εργάστηκε στη Janssen-Cilag και την Abbott Laboratories στη Ν. Αφρικη.

Μετά την απώλεια του Γ. Βλόντζου, υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας είχαν αναλάβει θέσεις κλειδιά για αυτή τη μεταβατική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Virus, επιπλέον αλλαγές θα υπάρξουν σε θέσεις και αρμοδιότητες στην ηγετική ομάδα της εταιρείας στις αρχές του επόμενου έτους.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2019 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services