Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Νέα δομή στο Tμήμα Επικοινωνίας της Novartis Hellas

Η Novartis σχεδίασε διεθνώς μία νέα ενοποιημένη δομή στο τμήμα Communications & Advocacy (C&A), με στόχο την αύξηση της επιδραστικότητας των επιχειρηματικών της προτεραιοτήτων και τη συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της. Στη Novartis Hellas η νέα δομή του τμήματος διαμορφώνεται ως εξής:

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα αναλαμβάνει το ρόλο του Country Communications and Patient Engagement Head με ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2021.  Οι διευρυμένες αρμοδιότητές της περιλαμβάνουν όλες τις επιχειρησιακές μονάδες του ομίλου στην Ελλάδα (Innovative Medicines: Pharmaceuticals & Oncology, Sandoz και Novartis Gene Therapies). Διαθέτει 25ετή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας σε θέσεις αυξημένης ευθύνης ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού στο Marketing & την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  

Η Νατάσα Χατζηπρίμου αναλαμβάνει το ρόλο του External Engagement Lead και TA/Product Brand Comms Lead (Innovative Medicines) με ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2021. Στο νέο της ρόλο και με πολυετή εμπειρία σε θέσεις πωλήσεων και marketing, η Νατάσα Χατζηπρίμου θα είναι υπεύθυνη για την εταιρική εξωτερική επικοινωνία, καθώς και την επικοινωνία των θεραπευτικών κατηγοριών. Είναι κάτοχος πτυχίου Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Μεταπτυχιακού στο Φαρμακευτικό Marketing από το Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ είναι διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια από το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιώς και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Φαίη Καλαντζή αναλαμβάνει το ρόλο του Patient Engagement & Patient Advocacy Senior Manager (Innovative Medicines), με ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2021. Mε προϋπηρεσία σε εταιρείες Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων και μετά από πορεία 7 ετών στο τμήμα Επικοινωνίας της εταιρείας, η Φαίη θα είναι υπεύθυνη για όλες τις πρωτοβουλίες σε σχέση με τους φορείς ασθενών. Είναι κάτοχος πτυχίου από το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και Μεταπτυχιακού στην Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις από το LaSalle University, USA.

Η Άννα Μουρίκη αναλαμβάνει το ρόλο του Associate Engagement Lead, με ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2021. Mε μεγάλη προϋπηρεσία σε διαφορετικές θέσεις πωλήσεων, marketing και Patient Advocacy στη Novartis Hellas, στο νέο της ρόλο, η Άννα θα είναι υπεύθυνη για την κουλτούρα/αλληλεπίδραση των εργαζομένων, αλλά και για τα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Γεωλογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση (Υπηρεσίες Υγείας) από το Πανεπιστήμιο Nottingham Trent. 

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2021 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services