Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Η Roche Hellas αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της σε άτομα με αναπηρία και νέους αποφοίτους, συμμετέχοντας σε πρωτοποριακές πρωτοβουλίες για την προσφορά ευκαιριών επαγγελματικής εξέλιξης κοινωνικών ομάδων που αντιμετωπίζουν προκλήσεις σε θέματα Απασχόλησης.

«Εξαιρετική» ή «καλή» παραμένει η φήμη των φαρμακευτικών επιχειρήσεων και το 2018 σύμφωνα με το 41% των συλλόγων ασθενών στην έρευνα κοινής γνώμης PatientView, με το 53% των ομάδων να αξιολογούν ως «άριστη» ή «καλή» την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας της φαρμακοβιομηχανίας. «Πρωταγωνιστές» στο Top-3 των επιχειρήσεων φιγουράρει η GlaxoSmithKline -μέσω της ViiV Healthcare-, η Gilead Sciences και η φαρμακευτική επιχείρηση Janssen.

Επέκταση δραστηριοτήτων στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης «βλέπει» η φαρμακευτική επιχείρηση παραγωγής γενοσήμων MS Pharma, μετά την εξαγορά του 100% των μετοχών της ελληνικής επιχείρησης Genepharm, του Αχιλλέα Βιγκόπουλου.

Η ενέργεια «Κάνε Κλικ – Φωτογραφίζουμε τη Διαφορετικότητα και τη Συμπερίληψη» της Novartis Hellas, βραβεύθηκε στα Corporate Affairs Excellence Awards 2019 με την ειδική διάκριση στην κατηγορία «Καινοτομία στην επικοινωνία».

Στη δωρεά 10 εκατ. ευρώ για την ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων προχωρά η γαλλική φαρμακευτική εταιρεία Sanofi, ανακοινώνοντας τη διάθεση υποστήριξης στις ζημιές που έπληξαν το ιστορικό μνημείο, μέσω Twitter.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2019 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services