Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

Οι δύο εταιρείες θα διερευνήσουν από κοινού πολλά υποψήφια εμβόλια με στόχο την προώθηση ενός αποτελεσματικού και ασφαλούς εμβολίου εναντίον του ιού SARS-CoV-2 στο στάδιο της κλινικής ανάπτυξης.

«Αλυσίδα» αλληλεγγύης στις κοινότητες που δέχθηκαν πλήγμα από την πανδημία COVID-19 δημιουργεί η Amgen και το Ίδρυμα Amgen ενισχύοντας κατά 12,5 εκατ. δολάρια τις προσπάθειες στήριξης των αποζημιώσεων. Τα χρήματα θα διατίθενται για την υποστήριξη τοπικών ενεργειών αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης που οργανώνονται από την Direct Relief και τους Διεθνής Ιατρικούς Οργανισμούς με επίκεντρο τους ασθενείς.

Η Bayer ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ενέκρινε την κυκλοφορία της δαρολουταμίδης στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), έναν από του στόματος αναστολέα υποδοχέων ανδρογόνων (ARi).

Η φαρμακοβιομηχανία Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι δοκιμές σε ανθρώπους του πειραματικού εμβολίου της κατά του κοροναϊού θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και πως θα είναι διαθέσιμο για την αδειοδότηση έκτακτης χρήσης του από τις αρχές του 2021.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services