Επικαιρότητα - Άρθρα

Οι σημαντικότερες εξελίξεις στον κλάδο της υγείας

H AstraZeneca για 4η συνεχή χρονιά επίσημος χορηγός του Greece Race for the Cure®

Κεντρικό μήνυμα είναι «Εσύ ενημερώθηκες για τον γονιδιακό έλεγχο;»

Η AstraZeneca για 4η συνεχή χρονιά στηρίζει το σημαντικό έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και συμμετέχει ως επίσημος χορηγός στο φετινό digital Race for the Cure®.

Στο μεγάλο αυτό διαδικτυακό event με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποιείται 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου, η AstraZeneca δίνει το παρών και με κεντρικό μήνυμα «Εσύ ενημερώθηκες για τον γονιδιακό έλεγχο;» προτρέπει το κοινό να ενημερωθεί για τη σημασία του γονιδιακού ελέγχου ως μέτρο πρόληψης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού και των ωοθηκών.

Επιπλέον, υποστηρίζει την διαδικτυακή ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Γονιδιακός Έλεγχος: Η σημασία του για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού και των ωοθηκών», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 11.15 π.μ. στη Facebook σελίδα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Σε μία συμβολική κίνηση θα προσφέρει στο Άλμα Ζωής 1€ για κάθε view στηρίζοντας περεταίρω τις δράσεις του συλλόγου.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services