Οι δράσεις της Ε.Ε.Φα.Μ.

Βασική μας επιδίωξη και κεντρικός άξονας των δραστηριοτήτων μας είναι η επαγγελματική ενδυνάμωση των στελεχών της Φαρμακοβιομηχανίας

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "mini-mba in Pharma" προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα μοναδικό συνδυασμό οφελών, όπως:

Tailor-made Education

Tailor-made Education: Το "mini-mba in Pharma" είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα με το περιεχόμενο και την αξία ενός mba, πλήρως προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες και στις ανάγκες της αγοράς και των στελεχών φαρμακευτικών εταιρειών.

Value-added Curriculum

Value-added Curriculum: Το πρόγραμμα σπουδών εστιάζει σε όλες τις θεματικές που προσφέρουν αξία στο σύγχρονο στέλεχος και στον οργανισμό που εκπροσωπεί.

Practical Application of Knowledge

Practical Application of Knowledge: Προσφέρεται η δυνατότητα άμεσης εφαρμογής της θεωρητικής και πρακτικής γνώσης στην εργασιακή καθημερινότητα των στελεχών, μέσα από τη στενή σύνδεση με την αγορά, την ανάλυση των πραγματικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις και την κατανόηση των σύγχρονων τάσεων της φαρμακευτικής αγοράς.

Leadership Development

Leadership Development: Δίνεται έμφαση στην καλλιέργεια των προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων των στελεχών, καθώς και στην ανάπτυξή των ηγετικών τους ικανοτήτων.

Digital Literacy

Digital Literacy: Εξοικείωση των στελεχών με όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά εργαλεία (digitalization) στο φαρμακευτικό marketing και την ενσωμάτωσή τους στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας ή του brand.

Time Efficiency

Time Efficiency: Το πρόγραμμα σπουδών έχει συνολική διάρκεια 160 ωρών και ολοκληρώνεται σε μόλις 8 μήνες.

Career Value

Career Value: Το Πρόγραμμα προσδίδει αξία στο βιογραφικό και στην καριέρα των συμμετεχόντων, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό της εμπειρίας και του διεθνώς αναγνωρισμένου κύρους του ALBA Graduate Business School, με την επιστημονική εξειδίκευση που προσφέρει η Ε.Ε.Φα.Μ. στα θέματα του φαρμακευτικού κλάδου.

Significant

SignificantNetwork: Προσφέρεται στους συμμετέχοντες η ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με κορυφαία στελέχη της αγοράς και να αποτελέσουν μέρος του δικτύου στελεχών που έχουν παρακολουθήσει προγράμματα Executive Education στο ALBA Graduate Business School.

eefam-logo-grey.png

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τζαβέλα 42Β, Νέο Ψυχικό
Τ.Κ. 15451, Αθήνα

    

Τηλέφωνο: 210 6753159
Φαξ: 210 6753150
Email: info@eefam.gr

© Copyright 2008 - 2020 Ε.Ε.Φα.Μ.. All Rights Reserved.
Developed by: eGroup Services