Loading...
 
 • Παρά την πολιτική αστάθεια στην χώρας μας και των πολεμικών συρράξεων στη μέση Ανατολή, η Boehringer Ingelheim Ellas, με παρουσία πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, συνεχίζει να έχει έντονη και ανοδική πορεία στην εξαγωγική δραστηριότητα.

  Πέμπτη 20 Ιούλ 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το nivolumab της Bristol-Myers Squibb
  για τη θεραπεία του τοπικά προχωρημένου, μη χειρουργήσιμου ή μεταστατικού ουροθηλιακού καρκινώματος σε ενήλικες μετά από αποτυχία προηγούμενης θεραπείας που περιείχε πλατίνα.

  Πέμπτη 20 Ιούλ 2017
   
 • Η Sanofi και η Regeneron Pharmaceuticals, Inc. ανακοίνωσαν ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραχώρησε άδεια κυκλοφορίας για το sarilumab σε συνδυασμό με τη μεθοτρεξάτη (MTX) για τη θεραπεία της μέτριας έως σοβαρής ενεργής ρευματοειδούς αρθρίτιδας σε ενήλικες ασθενείς οι οποίοι παρουσιάζουν ανεπαρκή ανταπόκριση –ή μη ανοχή– σε ένα ή περισσότερα τροποποιητικά της νόσου αντιρρευματικά φάρμακα (DMARDs), όπως η μεθοτρεξάτη (MTX). 

  Πέμπτη 20 Ιούλ 2017
   
 • Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ ένα νέο βιολογικό φάρμακο για την αντιμετώπιση της μέτριας έως σοβαρής ψωρίασης. Πρόκειται για το Tremfya (guselkumab), που είναι το πρώτο και μοναδικό που μπλοκάρει εκλεκτικά τη δράση της ιντερλευκίνης-23, η οποία παίζει ρόλο κλειδί στη νόσο. Η εταιρεία Janssen που ανάπτυξε τη νέα θεραπεία ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς, ώστε το Tremfya να γίνει ευρέως διαθέσιμο σε αποδεκτές τιμές. 

  Πέμπτη 20 Ιούλ 2017
   
 • Η εθελοντική ορχήστρα των εργαζομένων της Pfizer Hellas πραγματοποίησε πρόσφατα μουσική εκδήλωση στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Γυναικείων Φυλακών Ελαιώνα Θηβών, συνεχίζοντας τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

  Πέμπτη 20 Ιούλ 2017
   
 • Η φαρμακευτική εταιρεία Astellas Pharmaceuticals ΑΕΒΕ συμμετείχε στην εκπαιδευτική ημερίδα του ΣΦΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος «Business Day», η οποία απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, με σκοπό την επικοινωνία και την γνωριμία τους με στελέχη του φαρμακευτικού κλάδου και την αποκόμιση γνώσης γύρω από αυτόν.

  Πέμπτη 20 Ιούλ 2017
   
 • Ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή» χαιρετίζει την αίσια έκβαση της διαπραγμάτευσης μεταξύ του ΕΟΠΥΥ και των φαρμακευτικών εταιρειών, που διασφαλίζει μεταξύ άλλων τη δωρεάν πρόσβαση όλων των οροθετικών ατόμων που έχουν συλλοίμωξη με ηπατίτιδα C ανεξαρτήτως σταδίου ίνωσης, στις νέες θεραπείες.

  Τετάρτη 19 Ιούλ 2017
  Πολιτική Υγείας
   
 • Περισσότερες από 3000 υπογραφές πολιτών συγκέντρωσε το ψήφισμα «Οι ασφαλείς Αναλογίες Νοσηλευτών προς ασθενείς, σώζουν ζωές» της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού. Στόχος η δημιουργία νομοθετικού πλαισίου για σύγχρονες και ασφαλείς αναλογίες νοσηλευτικού προσωπικού ανά ασθενή.

  Τετάρτη 19 Ιούλ 2017
  Πολιτική Υγείας
   
 • Tα δύο δισ. ευρώ ως το 2018 θα φτάσουν οι επενδύσεις της Eυρωπαϊκής Tράπεζας Aνασυγκρότησης και Aνάπτυξης στην Eλλάδα, αφού έχουν μπει στο μικροσκόπιο μια σειρά από στρατηγικά projects στα οποία θα συμμετάσχει.  Σε προχωρημένο στάδιο είναι οι συζητήσεις για τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων επιχειρήσεων στον τομέα της ενέργειας και των υδρογονανθράκων, της φαρμακοβιομηχανίας και της αγροδιατροφής.  

  Τρίτη 18 Ιούλ 2017
  Πολιτική Υγείας
   
 • Η αύξηση των δαπανών για τα συστήματα υγείας θα μπορούσε να σώσει έως και 97 εκατ. ζωές, σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτιμά σε νέα του έκθεση ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

  Τρίτη 18 Ιούλ 2017
  Πολιτική Υγείας
   
392 Αντικείμενα. Σελίδα 9/40
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 
Newsletter
Μείνετε Ενημερωμένοι