Loading...
 
 • Η ELPEN και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Σύμπλευση» βρέθηκαν δίπλα στην κοινότητα της Ηρακλειάς προσφέροντας απαραίτητο ιατρικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο ιατρείο και το σχολείο του νησιού καλύπτοντας ελλείψεις και υπάρχουσες ανάγκες για τη βελτίωση της ζωής των μικρών και μεγάλων κατοίκων του νησιού.
  Πέμπτη 15 Ιούν 2017
   
 • Το ένα δις ευρώ πλησιάζουν οι συνολικές οφειλές των δημόσιων νοσοκομείων, με το 60% περίπου να αφορά ληξιπρόθεσμα χρέη. Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας προς την ΠΟΕΔΗΝ, οι οφειλές προς τρίτους μέχρι και τα τέλη Μαρτίου άγγιζαν τα 991 εκατ. ευρώ, ενώ τα ληξιπρόθεσμα (οφειλές άνω των τριών μηνών) τα 594 εκατ.

  Τετάρτη 14 Ιούν 2017
  Πολιτική Υγείας
   
 • Την άμεση διερεύνηση της παράνομης πώλησης «φαρμάκου» για τον διαβήτη μέσω διαδικτύου -κατόπιν σχετικής καταγγελίας του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου- ζητά από τον ΕΟΦ ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

  Τετάρτη 14 Ιούν 2017
  Πολιτική Υγείας
   
 • Αναθεώρηση της Υπουργικής Απόφασης, η οποία ορίζει την αναγραφή ενδεικτικής τιμής στις συσκευασίες των Μη (υποχρεωτικώς) Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗΣΥΦΑ), ζητούν οι φαρμακοποιοί σχολιάζοντας ότι πρόκειται για μια μονομερή εις βάρος τους διάταξη, η οποία ουσιαστικά τους δεσμεύει να διαθέτουν αυτά τα φάρμακα στην αναγραφόμενη τιμή, όταν την ίδια στιγμή η χονδρική τιμή παραμένει ελεύθερη με αυξητικές τάσεις.

  Τετάρτη 14 Ιούν 2017
  Πολιτική Υγείας
   
 • Oι αμιγώς ελληνικές Διαμαντής Μασούτης ΑΕ (αλυσίδα σούπερ μάρκετ), Epsilon Net (εταιρεία πληροφορικής, Προϊόντα Λογισμικού) και PCS (Παροχή Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων), καθώς και οι πολυεθνικές AbbVie Pharmaceuticals, DHL, JTI, MARS (Mars Hellas και Royal Canin Hellas), SC Johnson Hellas και SAS Institute, οι οποίες δραστηριοποιούνται και στη χώρα μας, είναι οι εννέα εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες διακρίνονται και βραβεύονται μεταξύ των καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον.
  Τετάρτη 14 Ιούν 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Tην έγκριση της επέκτασης της χρήσης του Ceritinib (σεριτινίμπη) συνέστησε η Επιτροπή Φαρμακευτικών Προϊόντων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), ώστε να περιλαμβάνει τη θεραπεία πρώτης γραμμής των ασθενών με προχωρημένο μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα (ΜΜΚΠ), οι όγκοι των οποίων είναι θετικοί στην κινάση αναπλαστικού λεμφώματος (ALK+).
  Τετάρτη 14 Ιούν 2017
   
 • Νέα δεδομένα που παρουσιάστηκαν στο ASCO 2017 βρίσκουν οτι το Imbruvica της Abbvie μπορεί να προσφέρει σε ασθενεις που δεν είχανε λάβει προηγούμενη θεραπεία πιο στοχευμένη προσέγγιση στην CLL θεραπεία από ό,τι ο χημειοθεραπευτικός παράγοντας Chlorambucil.

  Τετάρτη 14 Ιούν 2017
   
 • Το 3ο της συνέδριο με θέμα «Βιοϊατρική Έρευνα: Στοχεύοντας στην Καινοτομία» διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Φαρμακευτικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Φ.Ι ) το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 -17 Ιουνίου 2017 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, στην Αθήνα.

  Τετάρτη 14 Ιούν 2017
   
 • Απογοητευμένοι έφυγαν οι εκπρόσωποι των φαρμακευτικών επιχειρήσεων από τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Σ. Μπερσίμη, την Παρασκευή. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ως επί το πλείστον το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον υπολογισμό του νέου rebate με το διαβόητο πολυώνυμό, ενώ η συζήτηση πήγε και στο νέο γύρο της Διαπραγμάτευσης και στους κλειστούς προϋπολογισμούς.

  Τρίτη 13 Ιούν 2017
  Πολιτική Υγείας
   
 • Η όλη διαδικασία οριστικοποίησης του Δελτίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και ως εκ τούτου οι ΚΑΚ έχουν προθεσμία έως και το μεσημέρι αύριο για να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ενστάσεις επί αυτού.

  Τρίτη 13 Ιούν 2017
  Πολιτική Υγείας
   
168 Αντικείμενα. Σελίδα 6/17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Newsletter
Μείνετε Ενημερωμένοι