Loading...
 
 • Επιχειρήσεις και προϊόντα που προσεγγίζουν ή έχουν ξεπεράσει τον ένα αιώνα ζωής στην ελληνική αγορά, τιμήθηκαν στην εκδήλωση για την απονομή των βραβείων «Αιωνόβια brands 2017». Η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε έλαβε πλατινένιο βραβείο, για την 93χρονη παρουσία της στην κορυφή της ελληνικής παραγωγής φαρμάκου.

  Πέμπτη 15 Ιούν 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Η Novartis ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή Φαρμακευτικών Προϊόντων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) συνέστησε την έγκριση της επέκτασης της χρήσης του Ceritinib (σεριτινίμπη), ώστε να περιλαμβάνει τη θεραπεία πρώτης γραμμής των ασθενών με προχωρημένο μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα (ΜΜΚΠ), οι όγκοι των οποίων είναι θετικοί στην κινάση αναπλαστικού λεμφώματος (ALK+).
  Πέμπτη 15 Ιούν 2017
   
 • Τα τελευταία χρόνια, είχαμε μία επανάσταση στη θεραπεία του ιού της ηπατίτιδας C. Εμφανίστηκαν νέα – αλλά πολύ ακριβά φάρμακα – τα οποία προβάλλεται ότι εκριζώνουν τον ιό σχεδόν κατά 100%. Όμως τώρα μία νέα ανάλυση υποστηρίζει ότι δεν έχει αποδειχθεί ότι έχουν κλινική επίδραση στους ασθενείς!

  Πέμπτη 15 Ιούν 2017
  Έρευνες / Μελέτες
   
 • Η συγκρότηση Επιτροπής Συνέργειας για την Οικονομική Διπλωματία αποφασίστηκε κατά την πρώτη ευρεία σύσκεψη με θεσμικούς φορείς που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, με πρωτοβουλία του γενικού γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Γιώργου Τσίπρα.

  Σημειώνεται πως στην πρώτη σύσκεψη συμμετείχαν ανάμεσα σε άλλους εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.

  Πέμπτη 15 Ιούν 2017
  Πολιτική Υγείας
   
 • Ένα βήμα πριν την οριστικοποίηση του νέου τρόπου κατανομής της υπέρβασης της φαρμακευτικής δαπάνης είναι η αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου Υγείας, όπως διαπιστώθηκε σε άτυπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αριστοτέλους.

  Πέμπτη 15 Ιούν 2017
  Πολιτική Υγείας
   
 • Το επόμενο μείζον ζήτημα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα σκάνδαλα για την Υγεία, αναμένεται να είναι το περίφημο Εργοστάσιο Κλασματοποίησης Πλάσματος, το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ καίτοι το ελληνικό Δημόσιο, ξόδεψε το 2002 το ποσό των 11 εκατ. ευρώ.

  Πέμπτη 15 Ιούν 2017
  Πολιτική Υγείας
   
 • Η Ε.Ε. έδωσε το πράσινο φως για την εξαγορά ύψους 30 δις δολαρίων της Actelion από την Johnson & Johnson, υπό τον όρο ότι δεν θα επηρεαστεί η ανάπτυξη των νέων φαρμάκων για την αϋπνία.

  Πέμπτη 15 Ιούν 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Τα καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής JOHN NOA προχώρησαν σε μια μεγάλη συμφωνία και συνεργασία για την διανομή τους στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού με την καταξιωμένη φαρμακευτική εταιρία EIFRON S.A. με έδρα την Θεσσαλονίκη.

  Πέμπτη 15 Ιούν 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Ένα φάρμακο για τον διαβήτη δεν μειώνει μόνο τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αλλά και τον κίνδυνο αναπτύξεως καρδιαγγειακών και νεφρικών προβλημάτων, σύμφωνα με μία νέα διεθνή μελέτη. Τα ευρήματα αυτά, που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση New England Journal of Medicine, προέρχονται από κλινική μελέτη σε 10.142 πάσχοντες από τύπου 2 διαβήτη, οι οποίοι διέτρεχαν αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών επιπλοκών.

  Πέμπτη 15 Ιούν 2017
   
 • H Βayer Ελλάς βρέθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου στηρίζοντας έμπρακτα τον 23ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11 και 22 Μαΐου 2017. Με χορηγία της εταιρείας πραγματοποιήθηκε ανακατασκευή της παιδικής χαράς που βρίσκεται δίπλα στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων στη Χώρα της Αμοργού και αντικαταστάθηκε ο εξοπλισμός της με νέα, πιστοποιημένα όργανα σύγχρονων προδιαγραφών.

  Πέμπτη 15 Ιούν 2017
   
168 Αντικείμενα. Σελίδα 5/17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Newsletter
Μείνετε Ενημερωμένοι