Loading...
 
Ημερίδες / Συνέδρια / Σεμινάρια
 • Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά, αποτελεί ένα φόρουμ συζήτησης και κατάθεσης προτάσεων από τους φορείς της Πολιτείας, της ακαδημαϊκής κοινότητας, τους γιατρούς, τους ασθενείς, τους ερευνητές και τα στελέχη της φαρμακευτικής βιομηχανίας, επιδιώκοντας το σχεδιασμό καινοτόμων & εξατομικευμένων θεραπευτικών προσεγγίσεων καθώς και οικονομικών αποδοτικών μέτρων προς όφελος του συστήματος υγείας και των ασθενών.

  Πέμπτη 03 Αύγ 2017
   
 • Την πλήρωση μέχρι είκοσι (20) κενών θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών, ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, προκήρυξε το Διατμηματικό ΠΜΣ του Πανεπιστήμιο Πατρών με τίτλο «Ιατρική Χημεία: Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Φαρμακευτικών Προϊόντων».

  Τετάρτη 02 Αύγ 2017
   
 • Το θεσμικό πλαίσιο και η πολιτική φαρμάκου, η σχέση των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, τα περιθώρια ανάπτυξης του φαρμακευτικού κλάδου καθώς και η πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμες θεραπείες, είναι μερικά από τα θέματα τα οποία απασχόλησαν τις εργασίες του 8ου Pharma & Health Conference, με τίτλο: «Το ΕΣΥ σε μετάβαση: πού οδεύουμε;».

  Κυριακή 30 Ιούλ 2017
   
 • Το συνέδριο Cancer & Personalized Medicine διοργανώνεται την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Σκοπός του συνεδρίου είναι να διερευνήσει τις δυνατότητες για μεγαλύτερη συνεργασία με όλους τους φορείς και μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση για την περίθαλψη του καρκίνου.

  Πέμπτη 27 Ιούλ 2017
   
 • Επιστημονική διημερίδα με τίτλο: «Φυσικές προσεγγίσεις στην υγεία και εργαστήριο φαρμακείου», διοργανώνει η  Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ)  στις  9 και 10 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

  Δευτέρα 24 Ιούλ 2017
   
 • Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 στο OTEAcademy η 4η Εκπαιδευτική Ημερίδα Digital4Pharma, η δράση θεσμός πλέον στην επιμόρφωση των στελεχών του χώρου του φαρμάκου και της υγείας στις ψηφιακές τάσεις, νέες μεθόδους και πρακτικές του marketing και της multichannel επικοινωνίας. 

  Τετάρτη 12 Ιούλ 2017
   
 • Πολιτικοί, επιστήμονες, εκπρόσωποι φορέων υγείας και συλλόγων ασθενών, φαρμακοποιών και νοσηλευτών, στελέχη επιχειρήσεων και δημοσιογράφοι θα δώσουν και φέτος το παρόν στο κορυφαίο συνέδριο για την Υγεία και το Φάρμακο που διοργανώνουν η Ethos Events, το πόρταλ virus.com.gr και το περιοδικό Pharma & Health Business, σήμερα στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

  Τετάρτη 05 Ιούλ 2017
   
 • Το Εργαστήριο Διοίκησης και Οργάνωσης Υπηρεσιών Υγείας του Ε.Κ.Π.Α. σε συνεργασία με το NIVEL (Netherlands Institute for Health Services Research), συνεργαζόμενο φορέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: Measuring quality of primary care services using patient experiences. Προσκεκλημένοι του σεμιναρίου ως ομιλητές θα είναι δύο Ολλανδοί εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στοιχεία αναφορικά με την ποιότητα της παρεχόμενης πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας βάσει των εμπειριών των ασθενών.

  Κυριακή 25 Ιούν 2017
   
 •  

  Με την ομιλία αναφορικά με τη συμβολή των υπολογιστών στην ανάπτυξη φαρμάκων και προσωποποιημένων θεραπείων έπεσε η αυλαία του 5ου κύκλου Cafe Scientifique.
  Κυριακή 25 Ιούν 2017
   
 • Για μία ακόμη χρονιά, η ελληνική αποστολή, με επιστήμονες υγείας και εκπροσώπους ασθενών με Κυστική Ίνωση συμμετείχε στο 40ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Κυστικής Ίνωσης που διεξήχθη στη Σεβίλλη από τις 7 έως τις 10 Ιουνίου, με τη συμμετοχή για αυτήν τη χρονιά περισσότερων από 2.000 επιστημόνων υγείας.

  Κυριακή 18 Ιούν 2017
   
30 Αντικείμενα. Σελίδα 1/3
1 2 3
 
Newsletter
Μείνετε Ενημερωμένοι