Loading...
 
Επιχειρηματικά Νέα
 • Πλήρη επιχορήγηση δωδεκαετούς ακαδημαϊκής έρευνας και ίδρυση της πρώτης ελληνικής ακαδημαϊκής έδρας στην Επιγενετική – Επιγονιδιωματική υλοποιεί το Ταμείο Ερευνών της AXA.

  Τρίτη 11 Ιούλ 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Η Διοίκηση της ΕΚΑΛΗ Α.Ε., υποδέχθηκε στις μοναδικές εγκαταστάσεις του Ecali Club εξέχοντα Brands με ιστορία, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή. Σχετική βράβευση ανάμεσα σε πλήθος άλλων επιχειρήσεων έλαβε και η ΒΙΑΝΕΞ.
  Δευτέρα 10 Ιούλ 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Για μια ακόμη χρονιά, η φαρμακοβιομηχανία UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΑΒΕΕ επιλέχθηκε και διακρίθηκε στην κατηγορία: “The most admired enterprises”. 

  Δευτέρα 10 Ιούλ 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Bronze βραβείο απέσπασε η εταιρεία στρατηγικής και επικοινωνίας STRATCOM στο πλαίσιο των Event Awards 2017, στην κατηγορία Corporate Events/Λανσάρισμα Προϊόντος – Υπηρεσίας, για την εκδήλωση με τίτλο «Μια πιο καθαρή ματιά στη Ραγοειδίτιδα», που σχεδίασε και υλοποίησε για λογαριασμό της βιοφαρμακευτικής εταιρίας AbbVie.

  Κυριακή 09 Ιούλ 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Σημαντική διάκριση απέσπασε για άλλη μια χρονιά η φαρμακοβιομηχανία DEMO για την επιχειρηματική πορεία της και το μοντέλο ανάπτυξής της, στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας, “Diamonds of the Greek Economy 2017”.

  Κυριακή 09 Ιούλ 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Συμφωνία η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην επιτάχυνση της επικείμενης κλινικής ανάπτυξης των Μικρονευροτροφινών (ΜΝΤ) για τη θεραπεία της νόσου Αλτσχάιμερ υπέγραψαν η εταιρεία Bionature, μία από τις ελάχιστες ελληνικές ακαδημαϊκές στον χώρο της βιοτεχνολογίας, spin-off του Πανεπιστημίου Κρήτης, και η Qualia Pharma, μία αμιγώς ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με εξειδίκευση στις παθήσεις του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος.

  Πέμπτη 06 Ιούλ 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Σε σταθερή πορεία ανόδου βρίσκεται ο όμιλος Pharmathen, καταγράφοντας το 2016 τα υψηλότερα επίπεδα πωλήσεων και εξαγωγών. Το θετικό πρόσημο επιτρέπει στη διοίκηση της εταιρίας να παραμείνει πιστή στις επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη. Στην επένδυση των 10 εκατ. ευρώ στη βιομηχανική μονάδα των Σαπών, αναμένεται να προστεθούν άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ το 2018. 

  Πέμπτη 06 Ιούλ 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Η MySugr ιδρύθηκε το 2012 από ιδρυτές που οι ίδιοι πάσχουν από διαβήτη και ασχολείται με την παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών ελέγχου, διάγνωσης, ενημέρωσης, παρακολούθησης του επιπέδου της γλυκόζης στο αίμα και όλα αυτά μέσω ειδικής εφαρμογής στα Smartphones με 1 εκατ. ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο.

  Η Startup έχει πάρει 6,6 εκατ. δολ. χρηματοδότηση Seed μέχρι σήμερα με την Roche να ανακοινώνει την εξαγορά της για αδιευκρίνιστο ποσό μερικές μέρες πριν.

  Τετάρτη 05 Ιούλ 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Με σύμμαχο την τεχνητή νοημοσύνη οι κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο επιχειρούν πλέον να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους, για την ανακάλυψη νέων φαρμάκων, για ασθενείς σε σοβαρές και χρόνιες παθήσεις.

  Εσχάτως στο μέτωπο των επενδύσεων νέας τεχνολογίας, εισήλθε ο φαρμακευτικός κολοσσός GlaxoSmithKline, με μια συμφωνία 43 εκατομμύρια δολαρίων. Ήδη, πολλές φαρμακευτικές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων της Merck & Co, της Johnson & Johnson και της Sanofi, διερευνούν τη δυνατότητα εξορθολογισμού της διαδικασίας ανακάλυψης νέων φαρμάκων, μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

  Τετάρτη 05 Ιούλ 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
 • Απόφαση μείωσης του αριθμού των φαρμακαποθηκών με τις οποίες συνεργάζεται έλαβε η MSD. Συγκεκριμένα, από τις αρχές του 2018 η MSD θα διαθέτει προϊόντα της προς διανομή σε 100 από τις περίπου 130 φαρμακαποθήκες με τις οποίες συνεργάζεται σήμερα. Πρόκειται για μια κίνηση αναδιάρθρωσης του δικτύου συνεργατών της εταιρίας, με στόχο να καταστεί βιώσιμη
  Δευτέρα 03 Ιούλ 2017
  Επιχειρηματικά Νέα
   
124 Αντικείμενα. Σελίδα 10/13
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 
Newsletter
Μείνετε Ενημερωμένοι